Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nimfomán vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nimfomán vagyok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen folyton a szexre gondolok, ha meglátok egy pasit aki kicsit is tetszik, akkor arra gondolok. Rettentően megnehezíti ez az életem, főleg részegen, 20 éves vagyok, nem nagypofájúságból, de elég feltűnő. Nagyon hosszú szőke haj stb és valahogy ezekbe a gondolatokba mindig benne ragadok. Folyton szexelnék, de komolyan. Nem azt várom, hogy a rettentő sok kanos hímnemű rám írkáljon, úgysem válaszolok. Egyszerűen csak a segítségetekre várok, na most aztán mit tegyen az ember lánya?!

2016. okt. 25. 22:21
1 2
 11/18 anonim válasza:
Dugj velem!
2016. okt. 25. 23:00
 12/18 anonim ***** válasza:
10. Valószínű, ha írsz neki, csak és kizárólag arra fog gondolni, hogy szexelni akarsz vele. Elképzelhetetlen, hogy valaki ne ilyen céllal beszélgessen itt. Pedig én sem ezért szoktam. De éljen az általánosítás!
2016. okt. 25. 23:27
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerezz barátot akivel ki tudod élni magad, vagy szexpartnert akivel szintén tudsz szexelni amikor akarsz.

Hidd el egy hosszú együtt töltött hétvége után legalább egy kis ideig elviselhetőbb lenne.

25F

2016. okt. 25. 23:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Jó ég.. annyi a baja a kérdezőnek függetlenül attól hogy fiú vagy lány, hogy még életében nem dugott egy jót ergo nincs kifejezetten jó tapasztalata innentől kezdve meg csak vagy a feltűnést keresi vagy csak várja azt aki rendesen megrakja
2016. okt. 25. 23:50
 15/18 bor zoltán ***** válasza:
A 20 körüli kor ezzel jár,én 43 vagyok de ha meglátok egy nőt aki kicsit is tetszik rögtön olyan gondolataim támadnak mint a muraközi fedezőménnek a ménes mellett,Nem érzem ugy hogy ez hiba lenne,Azok a fiatal nők akik tagadják az ilyen gondolatokat álszentek.
2016. okt. 26. 07:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha Nyíregyháza közelében laksz írj
2016. okt. 26. 07:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Azt kellene megtalálni mi okozza ezt nálad. Lehet hormonális probléma, vagy valami lelki eredetű dolog.
2016. okt. 26. 11:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki. Ha nagyon zavar, akkor inkább szakemberhez fordulj, s ne a GYK közösségéhez, mert ki sem látsz majd a privátokból!
2016. okt. 26. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!