Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nimfomán vagyok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen folyton a szexre gondolok, ha meglátok egy pasit aki kicsit is tetszik, akkor arra gondolok. Rettentően megnehezíti ez az életem, főleg részegen, 20 éves vagyok, nem nagypofájúságból, de elég feltűnő. Nagyon hosszú szőke haj stb és valahogy ezekbe a gondolatokba mindig benne ragadok. Folyton szexelnék, de komolyan. Nem azt várom, hogy a rettentő sok kanos hímnemű rám írkáljon, úgysem válaszolok. Egyszerűen csak a segítségetekre várok, na most aztán mit tegyen az ember lánya?!2016. okt. 25. 22:21
1/18 anonim válasza:
Mondjon nemet. Vagy most mit szeretnél pontosan? Nem értelek? Ha így érzed jól magad akkor így csináld. Ahány ember annyi út.
2/18 anonim válasza:
Legfeljebb találsz majd idővel magad mellé valakit aki ugyanennyit kívánja a szexet, vagy valaki aki belemegy néha napján egy két hármas gondolatába és megvalósításába.
első voltam 26/pasi
4/18 anonim válasza:
Először növessz agyat utána fel tudod fogni miért van ez...
5/18 anonim válasza:
a teféléd szokott sirni h a palija havi 1x akarja csak, akk is 3p alatt megvannak
6/18 RRR válasza:
szeretkezel már és lesz egy orgazmusod v. több orgazmusod??
7/18 anonim válasza:
De szexelsz is?
Mert ha 20 éves pasi lennél és azt mondanád, állandóan csak dugnál, akkor olyan lennél, mint az összes többi, márpedig mindenki nem lehet nimfó.
8/18 anonim válasza:
legyen szexpartnered vagy párod.
S találd meg a szexben az igazi gyönyört!
39/F, Budapest
9/18 anonim válasza:
Semmi baj nincs azzal, ha kívánod a szexet. Van, hogy meglátok egy pasit és nálam is már a gondokat ott mocorog. Aki szereti a szexet annak természetessek ezek a gondolataok. Szerintem. ;)
L
10/18 anonim válasza:
Ezek szerint akkor egyáltalán nem lehet Veled privátban beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!