Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jóval átlag fölötti hímtaggal vagyok megáldva akkor kisebb az esélye hogy megcsal a barátnőm?
Elég pesszimista vagyok és azon gondolkodtam,hogy ha majd esetleg 1-2 rosszabb napunk lesz a barátnőmmel és megakar csalni majd akkor jobbak lesznek az esélyeim mint egy átlagos mérettel rendelkezőnek hiszen eléggé kitágítottam már így ha meg is csal nem nagyon fogja élvezni,szval vagy tudja ezt és nem fogja vagy ha mégis akkor második megcsalásnál már biztos tudni fogja és elmegy tőle a kedve. Egyébbként jól megvagyunk,csak érdekesség képpen kérdezem!
Ui.: Ne kérdezzétek a méretem,elég vastag(64-69mm óvszer kell rá,amit boltban nem is lehet kapni,rendelnem kell),eddig minden csajnak időbe telett hozzászoknia,mostani barátnőmnek minimum 2 hónap volt..
Nagyon kevés az olyan nő akinek a méret a mérvadó! Sokkal többet számít az, hogy hogyan tudod használni, tudsz-e vele örömet, orgazmust okozni!
És persze sokat számít a viselkedésed, a modorod, a nőhöz való viszonyod!
Ha ezek nincsenek meg, akkor verheted egyedül a farkad, mert a méreted ellenére is otthagy a p*csába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!