Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátomat?
Szeretném, ha a barátom nem finomkodna velem szeretkezés közben. Hogy tudnám rá vezetni, hogy legyen kicsit agresszívebb? Szeretem amikor kicsit úgymondd kínoznak...(pl. kikötözés, durva beszéd), de egyáltalán nem tudom, hogy vegyem rá a páromat... Igazából a kapcsolatunk elején mondtam neki, de attól félt, hogy túl agresszív lesz. Már több mint 2 éve együtt vagyunk és azóta sem merte kipróbálni... Tippek, tanácsok amivel rávehetném?
L/22
Vicc. :D
2 éve nem éled ki a szexualitásodat, nem illetek össze. Mondd el neki még 1x és maximum 2x, ha nem megy akkor hagyd. Olyan partnert vagy barátot keress akivel összeilletek.
Én a helyedben nem mondanám el. Amikor tudom, hogy nemsokára hazaér, betömném a számat az egyik bugyimmal, leragasztanám széles ragasztóval. Kikötözném a lábam, bekötném a szemem és a kezeimet is kikötözném. Ha vannak olyan kellékeid, mint pl. korbács, azokat előtte tedd oda magad mellé. Esetleg egy üzenetet hagyhatsz, hogy na most aztán kiélheti magát a mocskos kis k_rváján.
23/L
4-es jól leírta, ha erre nem venné a lapot, és nem tépne szét akkor ő nem az a típus..
amúgy húzd az agyát szex közben, kezd el te a játékot, pl súgd a fülébe, hogy "csinálj belőlem r-i-b-a-n-c-o-t" vagy "rossz kislány voltam büntess meg"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!