Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy pasi prostival veszti el a szüzességét?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm 25 évesen veszítette el ilyen módon, mert nem volt sohasem barátnője, mert szerintem komplexusai vannak, amúgy egy olyan átlagos srác, szóval nőként mondom én láttam már rondább pasit is barátnővel! Mennyire gyakori ez?2016. okt. 24. 19:14
11/13 anonim válasza:
Jaj de nagy legény itt valaki.
Biztos már 13 évesen keféltél a Zsiguli hátsó ülésén...
Nem mindenki ilyen, és igen is van a férfiaknak is szüzessége, noha nem fizikai - lelki értelemben. De nem bénaság. Ez marhaság...
A nőnek érték a szüzesség, a férfinak átok...de ettől még nem lesz kevesebb 25 évesen sem az illető ha még szűz volt.
12/13 anonim válasza:
Eléggé gáz! Ne szagolj bele! :-) Bátortalan, beszari ember vagy, aki nem mer odamenni egy nőhöz!
13/13 anonim válasza:
Én 33 évesen tervezem elveszteni egy prostinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!