Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz ha egy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy pasi prostival veszti el a szüzességét?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm 25 évesen veszítette el ilyen módon, mert nem volt sohasem barátnője, mert szerintem komplexusai vannak, amúgy egy olyan átlagos srác, szóval nőként mondom én láttam már rondább pasit is barátnővel! Mennyire gyakori ez?

2016. okt. 24. 19:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
És minek ütöd te bele a más dolgába az orrod? Semmi közöd hozzá, hogy ki hogyan veszti el, gondolom szegény csávót kivagyok-mivagyok emberkék vették körül a gimiben és szépen lerombolták az önbecsülését! Ismerős jelenség ez sok embernek, szóval biztos gyakori!
2016. okt. 24. 19:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Érzem a megvetést a szavaidban.

Nem gáz... sőt nagyon is jól tette... sőt sokkal előbb, már 20 évesen meg kellett volna tenni. Tanulnia, eljárnia párszor lány/okhoz, megtapasztalnia milyen teljesen más különböző lányokkal együtt lenni. Csak így lehet elkezdeni rendesen ismerkedni. Persze soha egy szót sem a kis titkunkról :)

Van olyan eset, amikor maga a szüzesség a gátló tényező... és pontosan ez a komplexusok forrása. Akkor az illető 30 éves koráig is szűz marad, mert elkezd ömleni az orrából a vér, ha arra gondol már 25 éves és szűz, és beszélnie kell egy lánnyal élőben.

2016. okt. 24. 19:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Egyébként a prostizás sokkal gyakoribb, mint ti nők gondolnátok. Ez teljesen normális jól kinéző pasiknál is, ráadásul értelmiségi orvos, jogász, mérnök stb férfiaknál is, hogy olykor-olykor kipróbálják milyen érzés az, amikor tudod hogy nem utasít vissza a lány, és bárkit választhatsz hiszen ezer meg ezer gyönyörű lakásos lány verseng a vendégek kegyeiért minél jobb szolgáltatást nyújtva.
2016. okt. 24. 19:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Jah, meg ami eszembe jutott... ha ez már pszichológiai probléma, 25 évesen, akkor igen kézenfekvő a megoldás rá.

A szüzességet egy módon lehet gyógyítani: szex útján :D

Nem Xanaxxal, nem beszélgetéssel, nem vállveregetéssel... csak dugással.

Ezért is pártolnám, hogy a 25 év feletti szűzek kapjanak állami Erzsébet utalványt lakásos prostikhoz. Vagy lehívható Cafetéria zsebet, amivel kedvezményesen elveszthetik a szüzességet. Súlyos esetben TB-re is lehetne, vagy EB kártyára.

2016. okt. 24. 19:47
 5/13 anonim ***** válasza:

Egyet értek a többiekkel, én ezért legalizálnám a bordélyházak üzemeltetését, de nem mutyi alapon, mint a trafikot, hanem verseny alapon, bárki egy kis tőkével, néhány lánnyal legálisan nyithasson, csak annyi lenne, hogy mint mindent ezt is ellenőriznék a hatóságok, meg kötelező lenne a lányoknak mondjuk 6 havonta szűrővizsgálatra járni és mindjárt meg van oldva, le van adózva, államilag felügyelve van stb.

Egyébként pedig a fő kérdéshez hozzászólva, sok férfi próbálja ki és nem kellene megvetni senkit sem ezért!

2016. okt. 24. 19:59
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

Lehet hogy láttál csúnyább csávót is akinek volt barátnője de szerintem sokszor nem a kinézet a legfontosabb a nőknek hanem hogy menő legyen a srác, laza, népszerű, vicces.

Az ismerősöd lehet hogy nehezen barátkozik, szorong, izgulós,stb...

2016. okt. 24. 20:07
 7/13 anonim ***** válasza:

Utolsó, jah.

A lényeg, hogy egy nagypofájú flegma sz.r legyél, és a tenyeredből esznek. Sajnos ez ilyen. Van egy alacsony ronda hörcsögfejű ismerősöm, lassan házasodik egy bombázó csajjal.

Csak azért mert egy kis arrogáns farok. Nem érdekli őt, hogy egy kis rágcsáló. Megy előre mint a tank. Genetikailag bele van kódolva, mint O.V.-be a hataloméhes király törpe jellem.

Szóval ezek szerint csak személyiség kérdése? Csak el kell tudni magadat adni? Ha átlagos vagy, de mellé még nem is vagy eléggé laza-flegma akkor kisebb esélyed van, mintha ronda is lennél még.

A nők mágnesként vonzzák az anti-nice guy srácokat. Ez ökölszabály.

2016. okt. 24. 20:31
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem gáz szerintem, legalább is én nem ítélek el egyetlen férfit sem, aki prostihoz megy.

25/N

2016. okt. 24. 20:34
 9/13 anonim ***** válasza:

én pl abszolút magamnakvaló vagyok. Illetve még az sem. Átlagos srác vagyok, érdekes dolgokat csinálok, van humorom... igazából rengeteg barátom van, sőt a lányokkal is jól kijövök, viszonylag könnyen ismerkedek új emberekkel és kedvelnek is.

Viszont introvertáltként nem szeretek igazán senkivel kettesben lenni. Elvagyok magamban kevés szociális programmal egy héten.

Na most így legyen barátnője az embernek. Egyszerűen nekem voltak barátnőim, de 1-2 hónapnál tovább egyik sem tartott. Rámuntak, vagy nekem lett túl sok. Teljesen más kettesben lenni sokat valakivel, főleg introvertáltként... Olyan üresnek éreztem magamat, és feszengtem még 1-2 hónap után is. Csak nagyon nagyon kevés emberrel (szüleim és 1 legjobb barátom) vagyok képes huzamosabb ideig kettesben lenni.

Úgy érzem reménytelen helyzet, és most már 5. éve nem volt barátnőm sem :(

2016. okt. 24. 20:35
 10/13 anonim ***** válasza:
25%
Nö létedre ugy látod, hogy a F-knak van szüzessége? Tessék mondani! Ezt ugy vesztik el ha s-ggbe dugják? Mert a szüzesség elvesztésének kritériuma hogy fa-z járt benne. A bénaság (,hogy egy nöpartnert se tudott találni) az nem szüzesség!!!
2016. okt. 24. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!