Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiatal lányok a Fővárosban akik normálisak, tisztelettudóak nem arra mennek h eltartsák őket és normális elképzelésük van férfi és nő közti együttélésről?
Igen, vannak, miért teszel fel értelmetlen kérdést?
A másik dolog pedig, miért baj az, hogy egy fiatal lány nem akar megállapodni? (talán más számodra a "fiatal" fogalma, mint számomra, nálam a 22-28 éves lányokat jelenti). Az egyik véleményeddel ütöd a másikat. Ha egy lány nem akarja, hogy eltartsák, akkor el akar végezni egy egyetemet, amit tegyük fel, 19 évesen kezd el, BA-val és MA-val együtt 24 évesen elvégez. Ezután munkába áll, hiszen ha azt akarja, hogy saját keresete legyen, el kell kezdeni az "alapozást". Nyilván ez úgy nem működik, ha egy év után kilép a munkából, mert állapotos lesz. Innentől miért olyan furcsa, ha egy 25 éves lány nem akar még családot? Egy gyerek leköt, főleg ha valaki részt akar venni a saját gyermeke nevelésében, nem pedig másfél éves korától bölcsődébe passzolni. Ha olyan lányra vágysz, aki fiatalon szeretne családot, és jó anya, otthon marad tovább a gyermekeivel, mint másfél év, akkor viszont Te leszel a pénzkereső valószínűleg addig, amíg Ő a gyermekeitekkel van.
Én éppen azon nyűglődöm már több mint fél éve, hogy én szeretném komolyabbra fordítani a kapcsolatunkat, összeköltözni, megállapodni. Szeretem a munkám, jól keresek, van autóm, két diplomám, éppen lakásra gyűjtök. Még otthon lakom, bár külön lakásban, csak egy helyrajzi számon a szüleimmel. Mégsem jutok dűlőre a párommal. Ilyenkor mi van? Szóval nyugi, nem az Ön készülékében van a hiba. Majd lesz valaki akivel minden klappolni fog ;)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!