Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, össze szokott futni a nyál a szátokban, amikor megláttok egy formás, ágaskodó férfi nemi szervet?
Figyelt kérdés
2016. okt. 22. 21:41
2/15 anonim válasza:
Nem, semmilyen érzelmet nem vált ki belőlem, ilyen téren nem vagyok vizuális.
3/15 anonim válasza:
A nyál a számban mondjuk egy gusztusosan tálalt marha steaktől összefut.
6/15 anonim válasza:
fel tud izgatni, de a nyál nem fut össze a számban. :)
7/15 anonim válasza:
Nekem az is fontos,ki tartozik hozzá.
8/15 anonim válasza:
A nyal nem fut ossze ,de szoktam nadragon keresztul is nezni a "csomagot"pl villamos ...hmmmmmmm
9/15 anonim válasza:
Egymagában annyira nem izgató számomra egy férfi nemiszerv, legalábbis egy képen, amin csak az van, nem mozgat meg túl sok mindent bennem. Szexi, de nem elég.
Fontos, hogy ki tartozik hozzá...
10/15 anonim válasza:
Hápersze.😋 Vesetálat kell raknom az állam alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!