Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tanács?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám a "barátság extrákkal" kapcsolatot komoly kapcsolattá tenni? Nem túl régen megismerkedtem egy fiúval, aki nagyon tetszik de sajnos nem áll készen egy komoly kapcsolatra. (Nem dolgozta még fel az exét) Én azonban nem tudok érzelmek nélkül szexuális dolgokat bevállalni :(2016. okt. 21. 21:35
1/7 anonim válasza:
probáld meg vele, hátha mielőbb kiheveri, probálj meg neki ebben segiteni!
2/7 anonim válasza:
Ha még nincs túl az exén, akkor hibába. Benned is csak őt fogja keresni.
3/7 anonim válasza:
Szerintem tartsd tiszteletben a döntését. Megbeszéltetek valamit, ez csak szex és barátok vagytok. Ne rontsd el.
Én gyűlölöm ha szexkapcsolatban vagyok egy férfivel és többet akar. utálom!!! Vagy szakítsd meg a kapcsolatot és a barátságot is vagy legyél normális és tartsd magad ahhoz amiben megállapodtatok!
N.
4/7 RRR válasza:
adj neki időt,ne erőltess semmit,légy mindig kedves
talán ez az idő múlásával feléd fordítja az érzelmeit
5/7 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy nem fogok vele lefeküdni! Ezt ő is megérti. Egyszerűen az van hogy hogy nem akar barátnőt. Mondjuk azt is mondta hogy nem csak arra kellek neki de nyilván naiv vagyok
2016. okt. 21. 22:07
6/7 anonim válasza:
Okosan tetted, hogy még nem feküdtél le vele. Nm ismerem ugyan a fiút, de szerintem hamarosan túljut a holtponton, és onnantól szabad a pálya a mélyebb érzelmek felé is.
7/7 anonim válasza:
Minden ember más és más, de... én pl két év után sem vagyok túl az exemen. Ez nem 1-2 nap történése, függ attól is hogy mikor lett vége a kapcsolatuknak, mióta van egyedül a srác.
Szexelni gondolom azért akarna, hogy azzal próbálja túltenni magát az exén, de szerintem ez nem normális dolog.
Szerintem hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!