Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz barátom van esteleg tanács?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz barátom van esteleg tanács?

Figyelt kérdés
Egy honapja vagyunk egyutt a baratommal. En mar elotte voltam massal is, o viszont nem.. Es ezzel nincs gond, mert szerintem irto szexi ez a felallas. Tulajdonkeppen mar mindketten akarjuk a dolgot, de valami miatta mindig kozbe jon. Megfordult a fejemben, hogy talan tart, hogy esetleg "bena" lesz.. Amit szamtalanszor elmondtam neki, hogy ezzel semmi gond nimcsen, mert ez ilyen, es mivel szeretem, nyilvan nem fogom sem kirohogni, sem elitelni.. Esetleg, ha valaki hasonloan jart mar tudna tanacsot adni, mivel tudnam feloldani ezt a helyzetet? Amugy mindketten 18 evesek vagyunk.
2016. okt. 8. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Passz. Én 18 évesen minden alkalmat megragadtam a szexre, egyfolytában merevedésem volt és nagyon kívántam a meleg puncit. (Egyébként útáltam ezt az állapotot, bármennyit szexeltem akkor is csak azon járt az eszem)

Mit érdekelt volna ha a bnőm már volt mással.

26F

2016. okt. 8. 19:41
 2/4 RRR ***** válasza:
Ne tervezz előre....és izgasd ,amíg ne bír magával már...
2016. okt. 8. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne számíts túl nay jóságra. Kb. beteszi és elmegy, neked meg nyalás marad, mert nem fogod tudni kiélvezni.
2016. okt. 9. 07:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Két feles.
2016. okt. 9. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!