Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi aki bír minden nap szexelni?
hoppá! itt szerintem mindenki azt hitte te fiu vagy!!
huh rengeteg pasi irigyel most téged! :)
mennyi idősek vagytok?
egyébként tudod, mi pasik mindig azzal jövünk, hogy mekkora az éhségünk, de aztán vagy elég a nőhöz végül vagy nem :)
Átérzem a dolgot. Én is jóval többször akarom, mint a barátom. Próbálkoztam én is ilyen apróságokkal, hogy meztelenül, vagy valami szexi ruhában vártam haza, de semmire se mentem vele. A mindennapos szex egy álom csak számomra.
19/L
ez azért nagyon sok dologtól függ...
ha olyan a hangulatom és a körülmények egy nap akár többször, de ha nem úgy alakulnak a dolgok, akkor napokig nem nagyon vágyom rá...
sokan stresszelnek dolgokon, szóval azért nem annyira fekete-fehér ez...
23F
Nekem pár éve egy nyári kalandként indult egy kapcsolatom, és a lány nimfó volt, vörös hullámos haj, kellő dudák, jó alak, kerek fenék, és tényleg egy állat volt az ágyban addig jó is volt amíg heti 1-2 alkalommal találkoztunk. aztán mivel jó volt a szex, több időt töltöttünk együtt, és minden nap akár többször is kicsavart de szó szerint.. én nem bírtam már a tempót, volt, hogy egyik vasárnapi napon 4!!! alkalommal szexeltünk, és nem 5 perces menetek voltak.. konkrétan szex, kaja, szex, filmezés amiből szex lett újra kaja, és szex. tényleg már erőm nem volt az élethez és ő még ötödjére is rám mászott, és elkezdett mellettem maszturbálni, egyszerűen kész voltam már tényleg :D
jó, nyilván nem minden nap volt ez, de egyszerűen nem volt neki elég a szexből, imádta a faxt.. :D
ez így pasiként egy álom.. de idővel mikor rájössz, hogy nem bírod tartani a lépést akkor azért eltöprengsz rajta, hogy mennyire is vagy férfi.. meg egyébként nekem személy szerint nincs is ekkora igényem. napi 1 az jó megy is meg minden, de ez a "korlátlan" mennyiség már megárt :D
@16-os: ilyen tapasztalatom nekem is volt. Mikor végképp nem bírtam egy 6. menetet egy végigtolt hétvége után, akkor felült az asztalra velem szemben, és masztizott :)
Na ő tényleg durva volt, de igazából ez már a beteges kategória, amikor valaki tényleg nimfo, és igazából nem elégül ki. Azért egy átlag napi 1 menet szerintem nem olyan vészes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!