Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi aki bír minden nap szexelni?
na ezt megmosolyogtam rendesen. és már álló cerkával vártad? szerintem a 17 nap is szép teljesitmény!
fájt esetleg neki már? vagy csak egyszerűen már nem kivánta?
irhatsz privátba is.
ezt mi is kipróbáltuk és egy hónap után mondtuk, hogy elég lesz és lecsökkent kétnaponta egy szexre :)
23/F
Igen.
Persze, ha 1-1 nap kimarad, az nem gond, de azért a heti 6-7 megy, pedig nem vagyok 18 éves :)
(mondjuk, ha minden nap meztelenül várnál mire hazaérek, az inkább unalmas, és lelombozó lenne, azért ennél több kell, hogy hazamegyek, meztelen, megdugom, vége)
Igen, rengeteg pasi. De nem mindenkinek egyforma az étvágya. Sokan lenyomnak naponta simán több menetet is, van aki 2-3 naponta csinálná.
Lehet, hogy a pasid nem ilyen és neki elég ennyi. Az viszont jó, hogy teszel érte, hogy beindítsd és nem csak várod a csodát. Próbáld ki, hogyha hazaér, pihen és masszírozod és úgy mászol rá.
Nekem is megy minden nap, akár többször is, de még fiatal vagyok és eléggé túlfűtött. De van olyan nap, hogy menne, csak nincs hangulatom. A tavaszi és őszi fáradtságnál pl. kevésbé vagyok bezsongva.
Ráadásuk a pasiknak is van egy havi ciklus jellegű dolog, amikor emelkedik és csökken a hormonok szintje és ez is befolyásolhatja a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!