Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan pasi aki bír minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi aki bír minden nap szexelni?

Figyelt kérdés
Én minden nap szexelnék de a párom azt mondja neki az sok, nem bírja. Egyszer kipróbáltuk hogy hány napig megy minden nap a szex, de a 18. napon már majdnem sírt mikor hazajött a munkából és én meztelenül vártam a konyhában.
2016. okt. 21. 20:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

na ezt megmosolyogtam rendesen. és már álló cerkával vártad? szerintem a 17 nap is szép teljesitmény!

fájt esetleg neki már? vagy csak egyszerűen már nem kivánta?

irhatsz privátba is.

2016. okt. 21. 20:07
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

ezt mi is kipróbáltuk és egy hónap után mondtuk, hogy elég lesz és lecsökkent kétnaponta egy szexre :)

23/F

2016. okt. 21. 20:09
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
Az enyém pl minden nap tud.
2016. okt. 21. 20:09
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is minden nap tudok, mondjuk kell is, mert a feleségemnél nincs olyan opció hogy nem dugom meg, csak orvosi igazolással ha beteg vagyok. Ez utóbbi majdnem teljesen komoly.
2016. okt. 21. 20:19
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Persze, ha 1-1 nap kimarad, az nem gond, de azért a heti 6-7 megy, pedig nem vagyok 18 éves :)

(mondjuk, ha minden nap meztelenül várnál mire hazaérek, az inkább unalmas, és lelombozó lenne, azért ennél több kell, hogy hazamegyek, meztelen, megdugom, vége)

2016. okt. 21. 20:24
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, rengeteg pasi. De nem mindenkinek egyforma az étvágya. Sokan lenyomnak naponta simán több menetet is, van aki 2-3 naponta csinálná.

Lehet, hogy a pasid nem ilyen és neki elég ennyi. Az viszont jó, hogy teszel érte, hogy beindítsd és nem csak várod a csodát. Próbáld ki, hogyha hazaér, pihen és masszírozod és úgy mászol rá.

Nekem is megy minden nap, akár többször is, de még fiatal vagyok és eléggé túlfűtött. De van olyan nap, hogy menne, csak nincs hangulatom. A tavaszi és őszi fáradtságnál pl. kevésbé vagyok bezsongva.

Ráadásuk a pasiknak is van egy havi ciklus jellegű dolog, amikor emelkedik és csökken a hormonok szintje és ez is befolyásolhatja a dolgot.

2016. okt. 21. 20:35
 7/20 anonim ***** válasza:
23%
Valószínűleg azért sok mert egy idő után ki dörzsölődik hüvely hámsérülés stb.. Ami fáj.. Szóval nem csodálom hogy már sírva fakadt. 22 L
2016. okt. 21. 20:41
 8/20 anonim ***** válasza:
utolsó: ha jól értem, akkor itt a pasi nem bírja :)
2016. okt. 21. 20:43
 9/20 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok. A párom pasi, ő nem bírja.
2016. okt. 21. 20:52
 10/20 A kérdező kommentje:
Az elején pont azért jöttem vele össze mert ajánlkozott hogy ő olyan aki sose unja meg a szexet. Erre meg most azt mondja hogy nem állami csődőr. Annyira élvezem a szexet, hogy ez felizgatja nagyon és hamar elmegy. Így rövid is a dolog. De nem tudok csöndben nyögni. Minden pillanatát élvezem. Lehet baj van velem.
2016. okt. 21. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!