Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről az egészről?
Figyelt kérdés
Egy sráccal jó ideje ismerjük egymást, korábban már randizgattunk, de nem jöttünk soha össze. Talán már egy éve is van, hogy utoljára beszéltünk, de nyár végén megkeresett. Heteken át filmezni hívott ( tudom ez mit jelent), kb. mikor már hatodjára írt, igent mondtam. Nem feküdtünk le ( védekezés nélkül én nem akartam), viszont elég sok minden történt. Ez volt az első ilyen, hogy igent mondtam ilyesmire, úgy, hogy rendes randi nem előzte meg, és most sok minden kavarog bennem...ezért érdekelnének vélemények, hogy gáz, hogy ebbe így belementem vagy okés volt ? 23/ L.2016. okt. 20. 11:58
11/12 anonim válasza:
Akkor tuti keres majd, ha nem talál mást.
12/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, pont ettől félek
2016. okt. 20. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!