Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a korombeli nők, akik hozzám hasonlóan tartós párkapcsolatban élnek több ideje, hogyan kezelik a szexuális változatosság iránti igényüket úgy, hogy nem csalják meg a párjukat/férjüket? Maszti? Levelezés? Fantázia? Vagy megcsalják? :D (35 F)
Hentai (anime), meg fantáziálás és ezek szavakba öntése írott formában. :D Ezt már bőven a párom előtt kezdtem, és nem is nevezném igazán változatosság iránti igénynek, mert ugyanazon a vonalon mozgok, mint a kezdetekkor is. Csak és kizárólag a fantasy világok és a teremtményei hoznak lázba. Csupa a valóságban nem létező, nem megvalósítható személyek, helyzetek stb. A megcsalást mi lényegében engedélyeztük egymásnak a párommal, de még sosem került rá sor. Valahogy nincs rá igényem, meg a páromnál jobban még nem izgatott igazi, létező férfi. :D Magamhoz nyúlni csak akkor szoktam, ha tudom, hogy nem lesz alkalmunk szexelni, de nekem meg muszáj levezetnem a felesleges szexuális energiámat, hogy tudjak másra is koncentrálni.
32N
kérdező, azért, mert téged megcsalnak a bénaságod miatt, nem kell itt osztani az eszet és papolni, hogy igazságtalan az élet.
Az igazság az, hogy ha színesen tartod és szeretitek egymást, akkor nem csaltok. Valahol valamit elb**szhattál, de inkább keresd meg a választ minthogy ide irkálsz.
Tök durva, el nem tudom képzelni, hogy debilek miért válaszolnak olyan dolgokat egy kérdésre, aminek semmi köze ahhoz a kérdéshez, és 100%-ban csak feltételezés a kérdező személyéről. Annyi minden hasznos dolgot lehet csinálni ehelyett.
Esetleg az utolsó debil kifejthetné nyilvánosan a miérteket. Tényleg érdekel a motiváció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!