Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Ha nektek tetszik egy pasi, és csak szexkapcsolatot akartok mennyire számít ha házas, nem független?
Nem kezdenék nős pasival!
Annyi pasa van akik csak szexet akarnak... nehogy már ne találjak egy facért....
Előre leszögezem,hogy egyrészt sosem volt egy éjszakás kalandom, főleg nem házas férfival.
(Hozzáteszem nem rajtuk múlott)
Viszont őszinte leszek egy nős férfi közeledése...hát hogy is mondjam,sokkal jobban simogatja a lelkem.
Három ilyen volt eddig,sosem engedtem egyiknek sem semmit a flörtön túl.
Bár néha nehéz volt az tény.
26/N
"Ha valakit izgatna is, akkor miért igyekszik kerülni inkább?"
Volt idő, amikor laza kapcsolatot kerestem, de nem akartam házas pasit. Hogy miért? Túl sok alkalmazkodást igényel, ami egy független férfinél nem gond. Például egy házas pasit nem lehet felhívni bármikor, akár csak a következő tali időpontját egyeztetni. Egy házas pasival nem tudunk elmenni együtt több napra. Egy házas pasinak folyamatosan bűntudata van (ha kapcsolatom nem is volt, de azért találkozgattam házas pasival, és szörnyű volt, hogy ha nem fogadott hívása volt az asszonytól, azonnal remegni és izzadni kezdett). Egy házas pasival nem lehet nyíltan megjelenni bárhol, nehogy meglássák. És ha esetleg túl jól alakul a dolog, és kialakulnak érzelmek is mindkét fél részéről, akkor jön a szenvedés...
Kell a fenének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!