Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, mondtok ilyet, ha nem tetszik a pasi?
Megmondtam a barat-lanynak ( ferfi-no kozott baratsag?!...), hogy tetszik nekem, mire azt valaszolta, h erre most nem tud mit mondani... Amugy jar valakivel. Ugye, ez azt jelenti, hogy en nem jovok be neki, csak nem akart megbantani? Ha igy van, megertem. ( vagy esetleg felenk, es en is tetszem neki, csak nem meri bevallani, mert van pasija?)
De vajon miert nem veszi fel a telefont, es miert nem reagal sem sms-re, sem emailre, sem messengeren? Megsertodott, ennyi volt? :)
o 23l en 27f vagyok.
Először is, férfi és nő közt létezik barátság, több, saját példából mondom.
Másodszor, egyetértek az első hozzászólóval. Mit is mondhatott volna?
Barmit. Mittudomen. :) Mondjuk azt, hogy "nekem nem tetszel", vagy azt, hogy "nekem baratilag tetszel", esetleg azt, hogy " nekem is szimpatikus vagy", vagy talan azt, hogy " nekem a baratom tetszik", vagy talan azt, hogy " nekem is tetszel, de van baratom".... Barmit mondhatott volna.
De nem vilagos, ezek utan miert kerul? Vege a jo ismeretsegnek (baratsagnak?) csak azert, mert az egyik fel megmondta a masiknak, hogy tetszik neki?! ( nem szerelmet vallott, hanem megmondta, h tetszik neki).
Most tenyleg, tobb eves baratsagnak igy lesz vege? "vicces". Gyerekes hozzaallas.
Flörtölt velem, legalabb is igy vettem le....
De miert ne mondhattam volna meg neki? Nem volt vele celom, jobb szeretem a tiszta dolgokat, tudja, hanyadan allunk, kerek-perec.
Nekem is mondta mar meg ismeros lany, akinek van baratja, hogy "jo pasi vagy, Gabor", megsem szakitottam meg vele a kapcsolatot csak azert, mert nekem o nem tetszik...
mindegy, nem fogom keresni, majd hiv, ha akar...
Van barátja, most erre mit kellett volna mondania?
Ne nyomulj rá, tök felesleges.
Nem nyomulok rá... eszem ágában sincs.
De ugye, nem egészen normális, ha egy ilyet nem tud felnőttként kezelni, és több éves jó barátságot emiatt megszakít? Egy ilyen miatt? :) tényleg, ahogy ezeket a sorokat gépelem, kicsit el is mosolyodtam. :) Ha nekem az egyik barát-lány ilyet mondana, megvonnám a vállam, de nem lenne az, hogy nem keresem, és nem hívom vissza, ha akar valamit...
Lehet, hogy tényleg van barátja, erre még nem gondoltál? Ha tényleg van neki barátja, akkor pedig lehet, hogy azért nem keresi a társaságodat, egyebek, mert úgy érzi, azok után, hogy megnyilvánult, te valószínűleg többet akarsz tőle barátságnál, nem akarja bonyolítani a szálakat.
Egyébként én egyenes ember vagyok, és megtanultam, hogy egy fiúnak meg kell mondani őszintén, ha nem jön be, mert a kifogások nem vezetnek sehova sem, szóval nem köntörfalazok, inkább megmondom az igazat, pl.: nem vonzódom hozzád, vagy nem vagy az esetem. Ezzel sajnos lehet, hogy megbántok embereket, de legalább nem csapok be senkit sem. 19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!