Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, mondtok ilyet, ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, mondtok ilyet, ha nem tetszik a pasi?

Figyelt kérdés

Megmondtam a barat-lanynak ( ferfi-no kozott baratsag?!...), hogy tetszik nekem, mire azt valaszolta, h erre most nem tud mit mondani... Amugy jar valakivel. Ugye, ez azt jelenti, hogy en nem jovok be neki, csak nem akart megbantani? Ha igy van, megertem. ( vagy esetleg felenk, es en is tetszem neki, csak nem meri bevallani, mert van pasija?)

De vajon miert nem veszi fel a telefont, es miert nem reagal sem sms-re, sem emailre, sem messengeren? Megsertodott, ennyi volt? :)

o 23l en 27f vagyok.

2016. júl. 14. 10:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem csalódott benned! A normális emberek, főleg barátok! Nem mondanak ilyet a másiknak ha kapcsolatban van!

Nem kell a nőket félteni.. mindig azzal vannak akivel akarnak, ez esetben a jelenlegi pasijával. Azaz te nem tetszel neki.

2016. júl. 20. 11:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha egy nőnek nem tetszel de nem akar megbántani, ilyesmit mond.

Es azért nem reagal, mert kellemetlenné váltál neki. A nők pedig a kellemetlen dolgokat nagyon okosan egyszerűen kerülik. Te most egy kellemetlen dolog vagy szamara, vedd észre magad. Légy ferfi es ne alazd magad tovább.

2016. júl. 20. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!