Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, mondtok ilyet, ha nem tetszik a pasi?
Megmondtam a barat-lanynak ( ferfi-no kozott baratsag?!...), hogy tetszik nekem, mire azt valaszolta, h erre most nem tud mit mondani... Amugy jar valakivel. Ugye, ez azt jelenti, hogy en nem jovok be neki, csak nem akart megbantani? Ha igy van, megertem. ( vagy esetleg felenk, es en is tetszem neki, csak nem meri bevallani, mert van pasija?)
De vajon miert nem veszi fel a telefont, es miert nem reagal sem sms-re, sem emailre, sem messengeren? Megsertodott, ennyi volt? :)
o 23l en 27f vagyok.
Szerintem csalódott benned! A normális emberek, főleg barátok! Nem mondanak ilyet a másiknak ha kapcsolatban van!
Nem kell a nőket félteni.. mindig azzal vannak akivel akarnak, ez esetben a jelenlegi pasijával. Azaz te nem tetszel neki.
Ha egy nőnek nem tetszel de nem akar megbántani, ilyesmit mond.
Es azért nem reagal, mert kellemetlenné váltál neki. A nők pedig a kellemetlen dolgokat nagyon okosan egyszerűen kerülik. Te most egy kellemetlen dolog vagy szamara, vedd észre magad. Légy ferfi es ne alazd magad tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!