Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon nagy baj ha én nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy baj ha én nem borotválom odalent? 22/f

Figyelt kérdés
Csak a hónaljamat szoktam leborotválni minden máshol szőrös vagyok, a mellemen sajnos még nincs sok
2016. okt. 17. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. okt. 17. 20:09
 2/10 Fenerfan69 válasza:
Hát... Attól függ,hogy a lány, hogy szereti :D bár én leszoktam borotválni alul. Szerintem inkább borotváld le,mert azért csak jobban néz ki úgy. Vagyis szerintem. Meg barátnőm is jobban szereti borotváltan.. 17/f
2016. okt. 17. 20:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem volt még barátnőm de én divatból nem szeretném...az tetszene ha elfogadnának olyannak amilyen
2016. okt. 17. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:
attól függ mekkora a szőr ott :D
2016. okt. 17. 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem pasiknál nincs azzal gond ha nem borotválja odalent.

Sőt én nem is szeretem. Mikor borostás, iszonyatosan szúr és kidörzsöl bizonyos pózokban!

2016. okt. 17. 20:23
 6/10 anonim ***** válasza:
28/N
2016. okt. 17. 20:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor rövidebbre vágom
2016. okt. 17. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
nem kell borotválni, de azért a dzsungelt vágd vissza hajnyíróval mondjuk fél cm-sre. Ha szopik a nő, csak ne kellejen már a fanszőrzetedet szedegetni a fogai közül.
2016. okt. 17. 21:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a lányoknak is jobban tettszik ha rövidre van vágva. Nem azt mondom h legyen csupasz, csupasz legyen a lányoknak :D ... Pici szőr kell, attól férfi a férfi, de nem kell nagy mert az beizzad,és sztem undorító.

Csajoknál más, én a csupasz puncit szeretem.

Mert azt jó nyalni meg tapiznii :D

2016. okt. 17. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne borotváld, felesleges, teljesen jóaz úgy szőrösen. Nagyon kisfiús, mikor le van borotválva egy férfinak. És egyébként a hónaljad borotválni is felesleges, de nyilván ez csak az én véleményem. )

L/22

2016. okt. 17. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!