Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, mit csinálnátok, ha a fiúnak/férfinak akivel szexelni akartok, kiderül, hogy 27 cm-es a pénisze?
Figyelt kérdés
Bevállalnátok a szexet, vagy ekkora mérettel nem mernétek?
Gondolom látványra/fogásra izgatóbb lenne, mint egy átlagos méretű.
2016. okt. 17. 18:23
11/16 anonim válasza:
Ez nagyon nagy.. Nekem 17 felett is mar tul nagy. Persze ha vigyazna lehet nem lenne gond, de az meg neki nem lenne az igazi, szoval ez sehogy se jon ki..
12/16 icu75 válasza:
Rajzolok rá alkoholos filccel 2vonalat, az egyik addig mehet pun.ciba a másik addig mehet popsiba. Ha betartja nincs gond. De viccet félretéve kezelhetetlenül nagy méret és a túl nagy a keménység rovására megy.
13/16 Deflohelp válasza:
Ha túl hosszú (a partnere hüvelyéhez képest), akkor a tövére lehet kötni gyűrűszerűen egy kis törölközőt és az majd megakadályozza a túl mély behatolást.
14/16 anonim válasza:
A sok nagy fa*ért hisztiző pi*t kéne egy akkorával szárazon se**be rakni. Egyből elkussolnának.
15/16 anonim válasza:
Kiváncsi lennék, hogy van-e olyan férfi, aki hozzám termetre illik, és 27 cm-es pénisze van.:)
Szerintem legalább 190 centi magas az a férfi, akinek 27 cm-es pénisze van, és én 1-2 fejjel alacsonyabb férfiakat választok.:)
16/16 anonim válasza:
Akkora nem esztetikus,,nem vonzo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!