Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok így szexelni a párommal, mint a fantáziámban?
Tok jókat elképzelek, de ha oda jutunk nem úgy csinalom, mert félek vagy nem tudom.
2eve vagyunk együtt, és jó a szex meg úgy minden. De nem merem teljesen atadni magam.
Elfoglalt múlni?
Na, szerinted miért?
Mert a fantázia, az fantázia és nem a valóság. A fantáziádban azzal vagy és úgy, ahogy akarsz, mert azt te elképzeled. Míg a valóság pedig más. A fantáziádban nincsenek határok, korlátok, nincs félelem, mert ott mindent csak elképzelsz.
Viszont a fantáziát sokszor át lehet vinni a valóságban, csak merd csinálni. Mert aki mer, az nyer!:)
Fantáziámban is vele vagyok. Elképzelem mit csinálnék aztán sehol semmi :D
Pl hogy amikor alszik bekapom neki, de még sosem mertem
kicsit kifejthetnéd bővebben (akár privátban) mégis milyen fantáziákról beszélsz, úgy talán tudunk valami okosságot mondani hogy hogyan tudnád megvalósítani őket de így látatlanba elég nehéz megválaszolni ezt a kérdést!
22L
Nekem is vannak olyan fantáziáim amiket még nem mertem, illetve amiket nem is akarok megvalósítani, de ezek kicsit durvábbak mint a tied :D
Egyébként meg hagyd magad kibontakozni a szex nem az a dolog ahol helye van gátlásoknak meg ilyen belédnevelt tabuknak
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!