Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre többször tapasztalom ha a ferfi nem kapja könnyen meg a nőt akkor inkább tovább áll, mert máshol elobb eléri a célját. Miért nem szerettek udvarolni? Pár kört futni elotte?
Ahogy látom, ez a jóképűbb, divatos külsővel rendelkező srácokra igaz.
Ennek egyszerű oka van.
Nem kell küzdenie a nőkért, mert nagyon könnyen kap másikat.
Ha valaki jóképű, annyira áldás mint átok. Ugyanis ők(őszinteséggel vonom ki magam a csoportból)nem becsülik semmire a nőket.
Így ha valakivel kapcsolatba is kerülnek, abba se raknak energiát, hiszen ha ma kirak, még estére lehet egy másik, mondja magában.
Ugyanígy az ágyban is, és kb mindenben, ami a megszerez és megtart dologban van.
Míg egy átlagosabb pasi jóval inkább odarakja magát,hiszen lényegesen kevesebbet kaphat meg.
Míg egy igazán egyedi arcfelépítésű férfi, aki nem gazdag és nem különösebben híres, igencsak sokra becsüli azt, akivel össze sikerül jönnie. Hiszen lehet hogy életében 2-3 nő az, aki hajlandó férfiszámba venni, és lehet annyi sem.
Értelem szerűen a legkelendőbbek a nőknél a jó külső képességekkel rendelkezők, őket pedig pont kerülni kéne...
# 9. válaszadóval értek egyet. Vagy túl sokáig kéreted magad, és valamiféle jutalmazóeszköznek tekinted a szexet... (A férfiak olyan nőre vágynak, aki ugyanúgy vágyik a szexre, mint ők maguk, a komoly kapcsolatot keresők is! Ha azt érzik, hogy neked a szex egy szükséges rossz a kapcsolatban, amiért külön meg kell küzdeni, hát persze, hogy továbbállnak.)
De persze az is lehet, hogy tényleg nem akarnak többet, vagy akarnának, csak lusták (nem tudnak) udvarolni, és várják, hogy a sült galamb a szájukba repüljön. Én ismerek olyan férfit, aki, ha nem teperi le őt egy nő az első randin, már elkönyveli, hogy úgysincs esélye a nőnél, és nem töri magát a kapcsolatért...
Azért nyugi, akad még olyan férfi, aki képes és hajlandó is udvarolni. Igaz, ahhoz olyan nő is kell, akinek érdemes.
#11 jól írod, de annyit tennék hozzá, hogy pont általában az van, hogy míg a normális srácoknak adják a nehezen kaphatót, elvárják az udvarlást, a türelmet, a kitartást, addig pont azoknak, akik jóképűek, akármikor lecserélhetik őket, nekik adják oda magukat elsőre, mindenféle ellenkezés nélkül. (Aztán meg persze sírnak hogy milyen szemetek a pasik. )
Meg még azt tenném hozzá a dologhoz, hogy a jóképűek azért állnak tovább, mert van másik, de a nem pont szerencsés srácok (mint pl én is ) a lánytól érkező közöny miatt döntenek úgy, hogy nem éri meg a befektetett energiát, mert nem jelzi, hogy akármit is akarna.
14. Az már csak a hab a tortán.
És még ha nem a te típusod is volt a szemét, attól még te is szidva leszel, mert férfiak...
De persze össze van kötve a dolog. Minél jóképűbb valaki, annál kevesebbet kell udvarolnia.
Minél kevésbé, annál nehezebb dolga van.
A személyes példám, amikor egy átlagos szépségű, de aranyos lánnyal próbálkoztam.
Azt mondta, neki ahhoz is kell legalább 1 másfél év, hogy a kezét megfogja valaki, mert annyira nehezen lehet vele haladni.
Le is mondtam a dologról, mondván hogy férfi vagyok, aki nőre vágyik, nem kisgyerek, aki teper a nyalókáért.
Majd rá 3-4 hónapra látom, egy sráccal kézen fogva sétálnak, láthatóan szerelmespárként.
Ergo a teperés csak rám, és a neki annyira nem tetszőekre vonatkozott, nem mindenkire.
Nem azért fáj ez, mert kikosaraztak. Mert kb az utóbbi 10 évben 2 lányon kívül csak negatív vagy semleges visszajelzéseket kaptam. Ebben volt nem túl szép megfogalmazású is...
De legalább a korrekt őszinteséget elvárnám, mint emberi minimum.
Persze az ilyen nőkben nincs meg, de valószínű saját maguknak is hazudnak ilyenkor...
Szégyellném magam, ha huszonéves "férfi" lennék :(
Úgy látszik a női nemet - kortól függetlenül - már csak a hozzám hasonló őskövületnek számító negyvenesek tudják tisztelni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!