Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Annyira azt hallani mindenhonn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira azt hallani mindenhonnan (nőktől is), hogy a nőknek a nagy farok kell. Tényleg igaz hogy a nőknek egy 13-14cm-es vagy egyáltalán nem jó vagy csak akkor ha éppen nem talál nagyobbat?

Figyelt kérdés

2016. okt. 15. 23:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%

"soha nem választottunk partnert intim méret alapján,"

Ja, mert pénztárca alapján választotok.

" valamint ez soha nem volt válóok sem."

Csak ha kimerült a kassza.

2016. okt. 16. 12:14
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

Persze, minden nő a pénz alapján választ társat :)

Nem tudom kedves, de az fel merült benned, hogy vannak olyan nők, akiket nem kell eltartani, egy férfi nélkül is épp elég pénzük van az élethez?

Vagy úgy gondolod, hogy ezek azok a nők, akik a farokméret alapján válogatnak?

2016. okt. 16. 12:29
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
11: sajnálom,ha így jártál. Viszont a valóság az,hogy nem így van. A te fejedben egy másik valóság él,ahol minden nő olyan,ahogy írod. Meg vagy rendesen keseredve,ilyen ember társaságát,már ne is haragudj,senki sem szívesen keresi. Ez az igazság.
2016. okt. 16. 12:36
 14/15 anonim ***** válasza:
20%

"Persze, minden nő a pénz alapján választ társat :)"

Ezt mondtam én is.

"Nem tudom kedves, de az fel merült benned, hogy vannak olyan nők, akiket nem kell eltartani, egy férfi nélkül is épp elég pénzük van az élethez? "

Ja akiknek apuci a pi*juk alá tokt mindent vagy kizsigerelték a volt férjüket.

"Vagy úgy gondolod, hogy ezek azok a nők, akik a farokméret alapján válogatnak?"

Igen.

2016. okt. 16. 16:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Hol hallják a férfiak ezt az "igazságot"? Nőként én sehol nem hallottam..sehol..senki szájából..
2017. aug. 28. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!