Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki szereti a pisiszexet? Milyen élményeitek vannak?
Figyelt kérdés
Hol találhatok végre olyan lányt aki szereti, élvezi ezt a fajta együttlétet?
Néha úgy érzem, hogy túl perverz vagyok minden lányhoz.
2016. okt. 15. 15:43
11/21 anonim válasza:
Én szeretem, bár még elég kezdő vagyok benne. 23N
12/21 anonim válasza:
Ha lenyomsz vagy 2 liter cukros üditőt és már átlátszó a pisi, akkor álltalában édeskés az ízze és nincs semmi szaga. Mint a cukros víz
13/21 A kérdező kommentje:
Írtam is, hogy úgy az igazi, ha már átlátszó akkor íze sincs :) Én ezért iszom mindig 2,5-3l vizet + egészséges is :)
2016. nov. 3. 23:39
14/21 anonim válasza:
#7-es es a tobbi negativnak annyit,hogy akkor budos a pisi,ha keves foladekot iszol.
Ha megvan az egeszseges mennyiseg /legalabb 2 l de inkabb tobb/
naponta akkor siman ihato,es reszben egeszseges is.
A lenyeg,hogy az első pisit nem ananlatos inni/reggel/,mert karos anyagokkal van teleEzert is kdrnek elso vizelet mintt a dlkik.
15/21 anonim válasza:
Na elmentek a fasomba. :-) Aki ilyen szellemes, azt lehugyozni kellemes. Akkor ti biztos szellemesek vagytok. Mondjuk én az embereket mostanságleszarom, tehát én is furcsa vagyok. Ez meg az én fétisem. Kabbe gyíkok, leléptem!
16/21 anonim válasza:
Engem izgat a pisiszex de még nem volt alkalmam kipróbálni
18/21 anonim válasza:
Fuuuj
Soha az életben
Az öööö inkább magamba engedek 10 l spermat mint hogy egy pár csepp "pisi"hozam érjen
#1 te aztán vagy egy :D
19/21 anonim válasza:
én szeretem de max a melleimre pisilhetnek arcomra ne
20/21 A kérdező kommentje:
Az is nagyon szexi. És te pisilnél vissza is vagy neked az elég ha téged? Mi a határ?
2017. jan. 10. 12:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!