Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közösültök, a cicátok vagy a kutyátok bent van a szobában veletek?
Párszor belógtak :D
Nem tudom sokan miért akarnak ki, nekem borzalmasan vicces látványt nyújtott a macska, amint elképedt pofával nézte mi történik :DD Olyannyira, hogy folytatni sem bírtam a röhögéstől :D
Jaja :D Nagyobbra tátotta a száját, mint mikor ásít.
A macskáknál kevés indiszkrétebb állat van. Bejönnek, mikor tusolsz, felugranak rád, amikor a WC-n ülsz, stb. :D De pont ez a jó bennük :DDD
Nekem kétszer volt ilyen de nem saját àllat és engem nagyon zavart (közepes méretű kutya) meg orultem tole xd de nem lehetett kiküldeni oket sajna... Soha többet
22l
Nahát ezaz...:D ha kizárnám a kutyát, végigpuffogná az egészet, kaparná az ajtót, ha ez nem hatna, addig ugrálna, amíg el nem éri a kilincset, megoldaná a bejutást. Vigyázni akar rám. Amúgy meg igen, nem mindig más jön hozzám, így azért más a helyzet... Sosem féltékenykedne vagy támadna rá páromra, így őt sem zavarja az eb jelenléte. :)
Négyesvoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!