Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha közösültök, a cicátok vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha közösültök, a cicátok vagy a kutyátok bent van a szobában veletek?

Figyelt kérdés
Persze, akinek bent tartott házikedvence van...

2016. okt. 15. 14:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Párszor belógtak :D

Nem tudom sokan miért akarnak ki, nekem borzalmasan vicces látványt nyújtott a macska, amint elképedt pofával nézte mi történik :DD Olyannyira, hogy folytatni sem bírtam a röhögéstől :D

2016. okt. 15. 16:55
 12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, leesett az álla...
2016. okt. 15. 17:30
 13/18 anonim ***** válasza:

Jaja :D Nagyobbra tátotta a száját, mint mikor ásít.

A macskáknál kevés indiszkrétebb állat van. Bejönnek, mikor tusolsz, felugranak rád, amikor a WC-n ülsz, stb. :D De pont ez a jó bennük :DDD

2016. okt. 15. 19:06
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem kétszer volt ilyen de nem saját àllat és engem nagyon zavart (közepes méretű kutya) meg orultem tole xd de nem lehetett kiküldeni oket sajna... Soha többet

22l

2016. okt. 16. 00:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Kíváncsi a macskám, családtag a kicsikém, úgyhogy szokott mozizni. De már megszokta, ha megunja a műsort lefekszik és alszik összegömbölyödve :)
2016. okt. 16. 01:22
 16/18 anonim ***** válasza:
4# Engem is lepontoztak (3. válaszoló vagyok). Úgy ítélkeznek, hogy fogalmuk sincs a körülményekről, például hogy alkalmi kapcsolatról, vagy már több éves párkapcsolatról van szó, vagy hogy például a macska, ha kizárjuk, vagy nyervákol vagy valami jó hangosan zörgő játékát pofozgatja egész idő alatt. Próbálnának meg úgy odakoncentrálni! XD
2016. okt. 17. 11:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Nahát ezaz...:D ha kizárnám a kutyát, végigpuffogná az egészet, kaparná az ajtót, ha ez nem hatna, addig ugrálna, amíg el nem éri a kilincset, megoldaná a bejutást. Vigyázni akar rám. Amúgy meg igen, nem mindig más jön hozzám, így azért más a helyzet... Sosem féltékenykedne vagy támadna rá páromra, így őt sem zavarja az eb jelenléte. :)

Négyesvoltam

2016. okt. 17. 12:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Gyakran bent vannak a kutyáim. Annyira nem is zavar a dolog. Néznek bután a gazdi miért sikoltozik. Ha odajönnek megsimizem, kap egy kis jutalmat és utána visszahemperednek vagy kimennek.
2016. okt. 17. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!