Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha közösültök, a cicátok vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha közösültök, a cicátok vagy a kutyátok bent van a szobában veletek?

Figyelt kérdés
Persze, akinek bent tartott házikedvence van...

2016. okt. 15. 14:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
57%

Nem, mert eddig kb eddig egy lány sem szerette volna (a párból, akivel lett volna ilyen lehetőség).

Én amúgy teljesen leszarnám. Nem érdekelne, ha ott lenne.

24/F

2016. okt. 15. 14:44
 2/18 anonim ***** válasza:
56%
Engem qrvára zavarna, ha ott szrakodna egy kutya. Simán dugok parkban is, vagy ilyesmi, de nehogymár ne lehessen kiküldeni azt a qrva dögöt. (sok csajnak vannak ilyen nyalakodó szrságai, és még vannak olyan idióták is, akik támadásnak veszik, ha ki akarja az ember küldeni)
2016. okt. 15. 14:58
 3/18 anonim ***** válasza:
51%
Mikor így, mikor úgy. A macska pl. hálószobába nem jöhet be, így ott ő nincs jelen. A kutyák van, hogy bejönnek, de nem jellemző. Eleinte zavart, de megszoktuk, és ők is, hogy nem kell magukat izgatniuk, ha ilyen "furcsán" viselkedünk. :D
2016. okt. 15. 14:59
 4/18 anonim ***** válasza:
59%

Engem nem zavar, ha bent van a kutyusom. Néha elgondolkodom, hogy vajon tudja-e, mi történik ilyenkor, de végülis nem mutat különösebb reakciót, max odfekszik a lábamhoz vagy az ágyra valahova pihengetni. :D

L/22

2016. okt. 15. 15:00
 5/18 anonim ***** válasza:
60%

Egyszer buliból felhoztam egy csajt, és a tacsim benn aludt a szobámba. Ahogy elkezdtünk levetkőzni a kutya hamarabb rányalt a farkamra mint a csaj. XD Ja meg reggelre szét tépte a csaj a buliban jól benedvesedett bugyiját. :D

Na azóta nem jöhet be ha csaj van nálam. :D

2016. okt. 15. 15:02
 6/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagy troll a kutyusod!
2016. okt. 15. 15:05
 7/18 anonim ***** válasza:
Mikor panelban laktunk a kutyust ki kellett tenni a szobából mert el kezdett nyüszíteni mikor szexeltünk. Páromra meg ugatott és morgott tiszta rosszul volt.. Most kertes házban lakunk és kerti kutyus lett belőle. A gond megszünt. 22 L
2016. okt. 15. 15:24
 8/18 anonim ***** válasza:

Najó, most miért lettem lepontozva? :D Ezt most kajak nem értem...:D

(4es voltam)

2016. okt. 15. 15:27
 9/18 anonim ***** válasza:
Igen. 22/l
2016. okt. 15. 15:31
 10/18 anonim ***** válasza:
Kutya/macskacuckold...:D
2016. okt. 15. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!