Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti milyen lánnyal jönnétek össze? (viselkedésileg)
Figyelt kérdés
Olyannal,akivel bejöttök egymásnak és a lánynak van annyi esze,hogy nem fekszik le Veled,ha még nem szeretitek egymást.Vagy olyan,aki hamar igent mond,de akkor meg meglesz róla a véleményed...És ez a gond,vagy könnyűvérű lesz,vagy prűd...Ha KOMOLY kapcsolatot akartok,akkor az 1. választás jobb? :D2016. okt. 15. 11:58
1/8 A kérdező kommentje:
Mivel szombaton is suli van,ezért nincs annyi válasz :D :D :D
2016. okt. 15. 12:01
2/8 anonim válasza:
Ha kaland akkor az első, ha komoly akkor a masodik
3/8 anonim válasza:
Ez két szar választás. Számomra szomorú, ha valaki az őrült, mindent elborító, rózsaszín ködös szerelemhez köti a szexet.
Szexelek, amikor eléggé ismerem a másikat és kedvelem. Mondjuk két ember randizik egymással és van 4-5 randijuk, amik egyenként is két-három-négy órásak. Ennyi idő alatt azért elég sokat meg lehet tudni a másikról. Általában csók is van már az első pár randi alatt.
Kedvelem a másikat. Szeretek vele találkozni. Jó érzés a közelében lenni. Jó érzés őt megérinteni és jó érzés ha megérint. Jó vele beszélgetni. Ezek miért nem elegek a szexhez? Nekem azok.
Ha két ember valóban kedveli egymást, akkor hamar kialakul közöttük a fizikai intimitás. Ez az én mottóm a saját életemre.
4/8 anonim válasza:
ha tényleg tetszik akkor teljesen mind1 mert úgyis őt akarom majd :D
5/8 anonim válasza:
Eddig nekem azért voltak csak úgymond kalandjaim, mert komolyat nem találtam (nem kell játszani a bakegeret, k**ra nem boldogít senkit ha egy éjszakára talál valami retket) legyünk végre őszinték már max egy szűz kisfút aki részegen valahogy megcsinálja. Nyilván az aki szeret azzal lenne a legjobb, de sok gyökérnek erről fogalma sincs, mert játsza a falubikáját közben meg sehol semmi.
6/8 anonim válasza:
RTM remélem Ready To Manifacture... a névben.
7/8 A kérdező kommentje:
Reméld azt :D
2016. okt. 15. 13:18
8/8 anonim válasza:
Ha én komolyan gondolom a lánnyal, akkor nem baj, ha könnyű esetnek mutatja magát. Ha hamar ágyba is bújunk, én akkor is megtartanám. Ha meg eleve nem vettem volna komolyan, akkor úgyis mindegy, hogy ő meddig halasztgatja a szexet, ettől nem lesznek komolyabbak a szándékaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!