Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktatok kukkolni a széchenyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok kukkolni a széchenyi fürdőben a lyukakon át a tusolóban kabinokban és erre verni? Ezt direkt igy készítik vagy valaki vendég/alkalmazott kifurja szerintetek?

Figyelt kérdés
2016. okt. 15. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Valószínűleg a szellőzés miatt készítik így és nem az a cél hogy kukkolj
2016. okt. 15. 11:02
 2/8 A kérdező kommentje:

De akkor miért szabálytalanok a lyukak? És pont olyan helyeken vannak hogy jol tudj kukkolni középtájon hogy a punira lássa rá lehetőleg. Na meg minek a szellőzés mikor felül nyitott az egész?

A kedvencem ami a vizitornánál van az a tusolo. Csak ülsz a vízben és várod hogy jó csaj menjen be aztan uzsgyi a mellette lévőbe. És képzeljétek onnan jött akérdés hogy én pont kivertem arra a burkas nőre is mármint a fiatalabbra aki a tvben is benne volt. Es a tusoloban levette a burkajat tök pucer volt jó mondjuk szőrös punival de jó melle volt jo hosszan mosta a punijat. Meg csomo plasztikazott jo csajra is kivertem mar ott mindenfélére. Haverom a Baj Angelikara is kiverte ott. Sajna előbb lépett mint én. A csajoknak is látnia kell hogy van ott lyuk tehát ők is sztem erre izgulnak. Csak meglepő hogy ez így ott akkor benne van a belepőben.

2016. okt. 15. 11:08
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
De gáz vagy!!
2016. okt. 15. 11:19
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
De nem hiszem hogy ezért találták ki hogy te ott verd a farkad.. Tudod addig jár a korsó a kútra amíg elnem törik.. Mert ha neagy Isten lebuksz az araboknál.. Búcsút mondhatsz a farkadnak mert a legkevesebb amit csinálnak hogy minden érzéstelenítés nélkül szépen ki kapják a golyóidat!
2016. okt. 15. 11:20
 5/8 A kérdező kommentje:
De hogy bukok le ? Ott vannak a fúrt lyukak nem tilos átnézni. Még egyébként is be vagyok zárva én is mit csinál ramtori az ajtót egy nő?
2016. okt. 15. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
80%

Mit nem adnék ha egy egyszer ilyen kis rejszolós bzit leselkedes közben jól tarkón vághatnék kalapácsnyéllel.

Évek óta nem járok Pesten fürdőbe, mert tele van ezekkel.

Bécsben pucéran napozok a Dunaparton, és senkit nem érdekel, itthon meg egy rövid szoknyát nem vehetek fel, mert a mozgólépcsőn máris alám tartják a mobilt...

28 éves nő

2016. okt. 15. 15:01
 7/8 anonim ***** válasza:
6. Mégis mit vársz? Hogy majd direkt máshova fognak nézni, amikor tálcán kínálod magad?
2017. márc. 24. 16:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Megnéztem a belépő árakat,ennyi pénzért már benne is lehet ez is !!
2017. ápr. 8. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!