Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok kukkolni a széchenyi fürdőben a lyukakon át a tusolóban kabinokban és erre verni? Ezt direkt igy készítik vagy valaki vendég/alkalmazott kifurja szerintetek?
De akkor miért szabálytalanok a lyukak? És pont olyan helyeken vannak hogy jol tudj kukkolni középtájon hogy a punira lássa rá lehetőleg. Na meg minek a szellőzés mikor felül nyitott az egész?
A kedvencem ami a vizitornánál van az a tusolo. Csak ülsz a vízben és várod hogy jó csaj menjen be aztan uzsgyi a mellette lévőbe. És képzeljétek onnan jött akérdés hogy én pont kivertem arra a burkas nőre is mármint a fiatalabbra aki a tvben is benne volt. Es a tusoloban levette a burkajat tök pucer volt jó mondjuk szőrös punival de jó melle volt jo hosszan mosta a punijat. Meg csomo plasztikazott jo csajra is kivertem mar ott mindenfélére. Haverom a Baj Angelikara is kiverte ott. Sajna előbb lépett mint én. A csajoknak is látnia kell hogy van ott lyuk tehát ők is sztem erre izgulnak. Csak meglepő hogy ez így ott akkor benne van a belepőben.
Mit nem adnék ha egy egyszer ilyen kis rejszolós bzit leselkedes közben jól tarkón vághatnék kalapácsnyéllel.
Évek óta nem járok Pesten fürdőbe, mert tele van ezekkel.
Bécsben pucéran napozok a Dunaparton, és senkit nem érdekel, itthon meg egy rövid szoknyát nem vehetek fel, mert a mozgólépcsőn máris alám tartják a mobilt...
28 éves nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!