Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy a tökéletesen alkalmazott megszakítás mellett is összejön a baba?
Szerintem ha ezeket tokeletesen betartod, akkor nem lehet gond belole.
Sokkal realisabb az, hogy amikor egy parnak becsuszik igy a baba, akkor valami gond tortent (volt elozo aktus, maszturbalt elotte, nem vette ki idoben, stb), amit felnek bevallani masoknak es/vagy egymasnak.
Nem a modszerrel van a baj, csak az emberek felelotlenek es hazudnak.
Igen, értem én, hogy az az alaptézis, hogy ez nem védekezés. Én is ezt mondanám a kamasz gyerekemnek, hogy eszébe se jusson, mert az előváladék, stb. De igazából, mivel rengeteg embernek működik, én azt gondolom, az időzítéssel lehet adott esetben a probléma, ha mégis becsúszik. Ezért kérdeztem, hogy őszintén mindent betartva is becsúszott-e baba valakinek.
Mi is évek óta alkalmazzuk, nem volt probléma, de a párom azért nem az utolsó pillanatban száll ki.
Előfordulhat, de velem még nem volt ilyen 5 év, 3 partner és ezernél több aktus alatt.
22/F
Az egyes "védekezéseket" a Pearl index segítségével szokták egymáshoz hasonlítani, ami nem egy tudományos mérőszám, inkább viszonyszámnak mondanám. Először is nem reprezentatív mintavételen alapszik, találomra kérdeznek meg terhes Nőket, hogy védekeztek-e teherbe esésük során, és ha igen, akkor hogyan. Nagyon sok védekezési módszer a Nőkön múlik, bevette a tablettát, felrakta a kúpot és még sorolhatnám, de a megszakításos védekezés kizárólag a pasin múlik és mégis a Nőktől kérdezik meg az eredményt.
Nincs olyan teszt ami egyértelműen bizonyítaná, hogy az előváladékban bármiféle spermium lenne, csináltak ilyen labor-tesztet, de az sem hozott egyértelmű,reprodukálható eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!