Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok milyen jele van annak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen jele van annak, ha egy fiú még szűz? (Infók lent) 21/F

Figyelt kérdés

Hülye kérdés, tudom! :D

De a viselkedésében mit vesztek észre, nem szeretnék hazudni, de nem is akarom, h tudja, meg lehet kövezni, de azért bármennyire is szereted az adott pasit, de kiderül róla, h szűz még, azért elgondolkodtad, nem? Ugyanitt mit szólnál, ha kiderülne, h te vagy neki az első barátnője? Volt közöm lányokhoz, de nem neveznèm őket barátnőnek.

Fiúk is írhatnak, h ők cselekedtek ilyen helyzetben.

Köszi előre is! :D

2016. okt. 14. 19:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom a csődört adni nyilván, tetszett ez a leírásod utolsó! XD Azt nem tudom, honnan vetted, h még nem smároltam?!
2016. okt. 15. 09:09
 12/16 János Gilján ***** válasza:
Ha nem akarsz hazudni, akkor ne hazudj. Egyszerűen ne hozd fel a témát, hogy "figyu, amúgy én szűz vagyok még", de ha rákérdez, akkor simán mondd meg neki. Ha emiatt elhajt, akkor az őt minősíti. Amikor én 14 évesen elvesztettem a szüzességemet egy 16 éves lánnyal, bár megemlítettem neki, hogy mellesleg még szűz vagyok, de inkább arról beszélgettünk, hol tudnánk együtt lenni végre kettesben. Ha érdekelnek részletek, hogyan alakult a szüzesség elvesztésem sztorija, átdobom szívesen privátban. 36F
2016. okt. 15. 10:11
 13/16 A kérdező kommentje:
De 14évesen nem gáz, ha szűz még az ember legalább is én így gondolom, 21évesen annál inkább, de am mindegy, már nem annyira érdekel ez, úgy sem tudok mit csinálni ezzel, max annyit, h nem bénázok majd összevissza;)
2016. okt. 15. 13:18
 14/16 János Gilján ***** válasza:
A lényeg, hogy ne parázd túl. Egy laza magabiztosság többet ér az erőltetett görcsölésnél. Ha meg valami mégis kicsit "balul" sül el, igyekezz kellő humorral elütni a feszültséget. Sok sikert!
2016. okt. 15. 13:35
 15/16 téglabá válasza:
Azt mondanám, hogy én is szüz vagyok és jó lenne már végre kipróbálni amit évek óta tervezek de sose jön össze... 20/F
2016. okt. 21. 01:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha szeret nem hagy el azért, mert szűz vagy. Az én barátom is szűz volt mikor összejöttünk és barátnője se volt még előttem. A viselkedéséből semmi sem látszik, csak az ágyban volt kicsit béna, de egyszer el kell kezdeni valahol.
2017. máj. 10. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!