Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy olyan nő, akinek nem olyan jó pasi a párja bevallja ezt magának?
Figyelt kérdés
2016. okt. 13. 18:28
1/5 anonim válasza:
Gondolom azért objektíven is tudja látni a párját és ha nem álompasi azt ő is tudja. De ha a párja akkor nyilván szereti olyannak amilyen.
2/5 anonim válasza:
Rengeteg nőt ismerek aki szemrebbenés nélkül bevallja, hogy a pasija nem helyes vagy akár egyenesen ronda, meg hogy "megijedtem amikor először megláttam".
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlen.A nők képesek az egekig dícsérni a rossz kapcsolatukat is,miközben már az utolsókat rugja. A nők java része a saját kapcsolatáért nemképesek tenni. Van amikor meg kellene lépni valamit,és egóból nem teszik meg,inkább szenvednek.
4/5 anonim válasza:
Nyilván mindenki tudja, hogy kivel él együtt.. de akit szeretsz, az úgy jó ahogy van!!! :) Persze elhízás vagy egyéb külsőt érintő változások el tudják venni ezt a hormonális rózsaszín ködöt! Van, aki ilyenkor szakít, én őszintén megmondtam, hogy mi a helyzet és segítettem a változásban. Kinek mi a fontosabb.. a f..szhiány vagy a párja!
24l
5/5 anonim válasza:
Jo pasik voltak szamomra(!!!) az exeim, de tudom hogy sokkal jobb no vagyok naluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!