Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold? Van aki próbálta?
Figyelt kérdés
A párom minden áron szeretné ha kipróbálnánk, van itt olyan akinek már volt része ebben?
24 N
2016. okt. 13. 12:15
11/24 anonim válasza:
Ezzel azért már csak gyakorlati tapasztalataim alapján vitatkoznék – hiába van valakinek "rendes" mérete (a 15-16 cm szerintem "rendes" méret); ha a másik pasinak 25 cm-es kályhacső van a lábai között, az nagyon frusztráló a "rendes" méretűnek. Magam se hittem amíg nem próbáltam.
12/24 anonim válasza:
Ezt úgy érted hogy a nagyobb jobb volt neked vagy csak a párod gondolta és ezért zavarta?
13/24 anonim válasza:
A méretkülönbség csak a pasikat zavarja. :)
14/24 anonim válasza:
Nem érezted a nagyobbat jobbnak? Adott valami pluszt élményt hogy a párod nézte, vagy be is szállt?
15/24 anonim válasza:
Persze, nagyon izgató ahogyan a pasim néz közben, direkt úgy helyezkedtem, hogy mindent jól lásson. :) Neki is nagyon tetszik a látvány. :)
16/24 anonim válasza:
... De az nem okoz élvezetet, ha a méretkülönbség miatt rosszul érzi magát, ennyit nem ér meg az egész.
17/24 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszene:)Az esetleges különbségről én legalábbis úgy gondolom,az csak jó ha többet,jobbat kapnál mint tőlem.
18/24 anonim válasza:
11: én meg azt nem hiszem el, hogy a 25 centis kályhacsőt a nő élvezte volna.
19/24 anonim válasza:
Úgy gondolom,hogy maradéktalanul igen kevés Nő tudja élvezni
az akkora szalámit.
Az biztos,hogy ilyen esetben elég derogáló lenne egy "rendetlen"mérettel rendelkező ffi és az e közötti különbség.
20/24 teebo válasza:
Mi is sokat agyalunk a témán. 38/30 pár vagyunk. Egy olyan párral érdekes lehetne kipróbálni akik hasonlóan kíváncsiak erre. Ha valaki próbálta már vagy van tapasztalat ilyenben vagy csak kíváncsi azokkal szívesen beszélgetnénk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!