Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt minek hívják? Cuckold?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt minek hívják? Cuckold?

Figyelt kérdés
Ha a biszexuális barátnőm lánnyal csinálja úgy, hogy én közben csak nézhetem? Ezt is cuckoldnak hívják?

2016. szept. 17. 00:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen ez is az ;) 22 L
2016. szept. 17. 00:21
 2/7 anonim ***** válasza:

a fene tudja mi ennek a neve,de ha már ilyen beszabályzások vannak,hogy nem vehetsz részt benne,akkor én tuti azt csinálnám,hogy jól láthatóan oldalt verném a farkam,hogy az új csaj is lássa milyen egy szép darab,aztán amint lehetőség van rá felhívnám,kicsit oltanám és rávenném a dugásra.

akkor nem persze,ha te meg igazából arra gerjedsz,hogy oda vagy parancsolva szabályozva a sarokba.

mert velem mondjuk ilyet nem lehetne megtenni,akkor sem ha előtte fűt fát megígérnék.

2016. szept. 17. 00:33
 3/7 Karnun22 ***** válasza:
0%
Sperma nyalás punciból, vagy a csajok egymás szájába átadják, ez a cuckold.
2016. szept. 17. 09:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Előjáték :DD
2016. szept. 17. 09:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez is cuckold.
2016. szept. 17. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Még jobb, ha közben kapsz egy erényövet is a farkadra, nehogy rakoncátlankodni kezdj.
2016. szept. 18. 10:41
 7/7 A kérdező kommentje:
És ha megígérem, hogy nem rakoncátlankodok?
2016. szept. 18. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!