Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha barátnőtök le szeretné mérni a farkatokat?
Mint minden normális személy/férfi. Elhagynám mert egy szajha.
Bár ha rólam van szó eleve kiszűröm a genetikai hulladékokat ismerkedésnél.
Több dolog miatt előfordulhat:
-Mert beszélni akar a szexuális életetekről a barátnőjének, dicsekedni vagy éppen kibeszélni a farkad mérete miatt függően, hogy az milyen. Senkire nem tartozik két emberen kívül a szexuális életetek szerintem, akár dicsekedni akar/akár az ellenkezője, akár csak beszélni másnak erről.
-Vagy mert baj van a szexuális életetekkel illetve ha még nincs akkor előítéletes a mérete miatt. Szintén nem egészséges egy kapcsolatban az, hogy belekötsz egy párkapcsolatban abba, hogy mekkora a melle, stb.. miért van vele ha nem tudja elfogadni őt úgy ahogy van?
Szerintem nem valami normális, hogy mint valami full idióta méricskélni akarja a nemiszerved. Egyáltalán minek? Ha nem lenne neki megfelelő, látásból is megállapítaná, esetleg mm-re pontos követelménye van?
szerintem a határaidat méregetné ő,nem a farkadat.
miért nem mondtad neki ha ez zavar téged,hogy-menj már innen a pitsába a hülyeségeddel,mert kiba-szlak téged is meg a játékszeredet is!apád fa-szát méregesd ba-zdmeg!
vagyis megmutatod,hogy nem lehet téged akármilyen baromságba belerángatni.
egy ilyen emberes kiosztás után hüppögnek mint a gyerekek,megsértődnek,aztán 1 óra múlva meg ők jönnek oda engesztelni,hogy megbocsáss.
szóval nem kell az ilyenért kidobni,csak ahogy mindenkivel szemben le kell fektetni az alapokat,miszerint te vagy a főnök,a férfia vagy nem hülye barátnője és megtorlás követi a tiszteletlen viselkedését.
de persze csak abban az esetben érvényes ha zavarbahozó,vagy téged megalázni kívánó széndék vezérli ezt a lányt.
mert engem az ilyesmivel nem lehetett zavarba hozni.
három ilyen műfarkas nővel voltam.
1.rajta addig nevettem mikor elővette,hogy ő már sírt a végén.
2.őt unalmamban ájulásig dugtam a műfarokkal és amikor már magán kívül volt,elloptam a feneke szüzességét az igazi farkammal.
3.mindig elloptam a műfarkát és a lakásban elrejtettem olyan helyekre ami zavarba ejtő lehet a számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!