Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tudnám helyettesíteni?
Nagyon kívánom a szexet de nincs párom. Maszturbálni szoktam ujjammal de mar kezd kicsit unalmas lenni. Szívesen kipróbálnám a vibrátort csak ugye nem tudnám olyan helyen tárolni ahol nem lenne meg a kockázata hogy megtalálják. Mivel tudnám helyettesíteni vagy kicsit feldobni a maszturbálást.( olyan válaszok hogy keress pasit inkább ne írjanak)
19/L
Nekem tobb eve van
A ferjem nem tud rola. Egy zokniba rejtettem el a fiokom melyere.:)
Kezdj el rendszeresen fogyasztani kígyóuborkát. Finom, és a hűtőben/kamrában táropva nem szúr szemet... logikudan
Azonban ha egy gumit húzol rá, akkor teljesen tiszta, és az alakja is megfelelő.... aztán ha végeztél, megmosod, megpucolod és eg is eheted.... csak a gumival érintkezett, teljesen tiszta
a gumit meg zsepibe csavarva kidobod es annyi:D
Vegyél gésagolyót. Amikor nem használod karkötőnek is jó. Egyébként pedig 19 évesen biztosan van magánszférád ahol nem kutakodik a cuccaid közt senki. Lehet kapni egész szolid vibriket is, nem muszáj lóméretüt venni, a kicsi is rezeg. Mellesleg amennyire tudom lehet egész diszkrét kinézetüt is kapni, amit ha véletlenül meg is lát valaki, nem fog egyből lejönni róla hogy az.
De egy másik tipp. Tehet kapni cserélhető fejes rezgős, masszírozókészüléket is. Lehet az is tökéletesen megfelel és csak nem lesz ciki ha véletlenül valaki megtalálja, hogy van egy ilyened.
Hányszor láttam beléptetésnél, hogy a lányoknál ott a tasiban a vibri...
Teljesen normális dolog, semmi gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!