Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján benne lenne a csaj a szexben? (lent)
A neten ismerkedem egy lánnyal. Nyíltan nem mondtam meg neki, hogy én csak szexelni szeretnék vele, nem akartam "ajtóstól rontani a házba"... Viszont ő azt mondta, hogy " én sem férjet keresek, nyugi. :)".
Utaltam rá, hogy majd jól rápaskolok a fenekére ha találkozunk, mire azt mondta, hogy ez még épp határeset (hogy ne kapjak tőle egy pofont).
Azt is tudom róla a háta mögött (egy barátommal beszélgetett még erről régebben a neten, aztán nem is találkoztak, mert a barátom kiment külföldre), hogy - szexkapcsolatba belemenne ismerőssel, - szereti az orált, és -teljesen csupasz a csaj.
Nna már most, a kérdésem, hogy hogy alakítsam a beszélgetést, találkozást, hogy ebből 1 vagy több alkalommal szex legyen? Nyíltan nem akarok rákérdezni, mi van, ha ő "nem olyan lánynak" tartja magát... és ezzel elijesztem. Viszont a fentiek alapján meg lehet, hogy benne lenne a dologban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!