Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek alapján benne lenne a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján benne lenne a csaj a szexben? (lent)

Figyelt kérdés

A neten ismerkedem egy lánnyal. Nyíltan nem mondtam meg neki, hogy én csak szexelni szeretnék vele, nem akartam "ajtóstól rontani a házba"... Viszont ő azt mondta, hogy " én sem férjet keresek, nyugi. :)".

Utaltam rá, hogy majd jól rápaskolok a fenekére ha találkozunk, mire azt mondta, hogy ez még épp határeset (hogy ne kapjak tőle egy pofont).

Azt is tudom róla a háta mögött (egy barátommal beszélgetett még erről régebben a neten, aztán nem is találkoztak, mert a barátom kiment külföldre), hogy - szexkapcsolatba belemenne ismerőssel, - szereti az orált, és -teljesen csupasz a csaj.

Nna már most, a kérdésem, hogy hogy alakítsam a beszélgetést, találkozást, hogy ebből 1 vagy több alkalommal szex legyen? Nyíltan nem akarok rákérdezni, mi van, ha ő "nem olyan lánynak" tartja magát... és ezzel elijesztem. Viszont a fentiek alapján meg lehet, hogy benne lenne a dologban?

2016. okt. 12. 14:21
 1/2 anonim válasza:
Szerintem flörtölj vele óvatosan először..aztán hozd témába lassacskán a szexet de ne légy olyan mint egy nimfo mert még megijed. Tuti lesz belőle valami, szurklok!
2016. okt. 12. 14:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Ő 25l, én 31f vagyok
2016. okt. 12. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!