Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket is vonz a párcserés szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is vonz a párcserés szex?

Figyelt kérdés

Engem és a barátnőm nagyon. Próbáltátok már, ha igen milyen volt? Ha lenne rá esélyetek megismételnétek?

Kort és nemet is kérnék

2016. okt. 11. 16:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó borzasztóan tévedsz. Mi nagyon szerelmesek vagyunk (olyan "igazian") és mégis imádjuk egymást nézni ahogyan másokkal van a párunk. Ez ilyen közös érdeklődés.
2016. okt. 12. 13:46
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Én fel is adnám azt a nőt, amelyik ilyent akarna tőlem. Nem azért vagyok kapcsolatban valakivel, hogy azt lessem, hogyan kefél másokkal, vagy hogyan akarna.

Mondjuk én már 2 éve ott tartok, hogy nem akarok senkit, meg se kíséreltem ismerkedni.

2016. okt. 12. 14:55
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

11-es: igen, akik nem élték meg a kapcsolat ilyen erejét, azok nem tudják miről beszélnek!

Kiiktatódik a féltékenység, és olyan erős a hit a kapcsolat erejében, hogy azt egy "birtokviszonyos" kapcsolatban élő (pl. a 10-es versenyző) el sem tudja képzelni!

Mi is évek óta így élünk, és nagyon büszke vagyok a kapcsolatunkra!

2016. okt. 12. 16:35
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem és elfogadom mindkét álláspontot.

Csak csodálni tudom azokat a párokat akik ilyen szintre jutnak.Gratula!

F40+

2016. okt. 12. 17:24
 15/23 anonim ***** válasza:
3%

Undorítónak tartom azt, akinek a párja mellett az az igénye, hogy más dugdossa meg. A párkapcsolat lényege az, hogy csak azzal vagyok, akim van, az már nem kapcsolat, ahol más dugdossa az asszonyomat.

Ez nem bizalomról szól, egyszerűen undorító és kész. Az ilyen ember sem normális, az is fix.

2016. okt. 25. 21:52
 16/23 anonim ***** válasza:
Köszönjük Emese! (Utolsónak.)
2016. okt. 25. 22:15
 17/23 anonim ***** válasza:
VoiceHELP, te az a fazon vagy, aki vagyonbevalláskor az asszonyt is a tulajdonodként vallod be! Szegény!
2016. okt. 26. 17:28
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nagyon is vonz. Volt párommal töbször is átéltük,rengetegszer voltunk swinger klubbokba,élveztünk nagyon.
2016. nov. 20. 10:10
 19/23 anonim ***** válasza:
Ja persze... Csak az asszony mega masik ferj ne tudja meg. ;-)
2016. nov. 27. 16:41
 20/23 anonim ***** válasza:

Engem vonz és a feleségemet is vonzza. Azt mondja, hogy előbb kipróbálná ő egy idegen pasival. Már meg is tetszett neki egy pasi de azzal szerintem nem fog tudni lefeküdni.

Egy előző barátnőmmel többször csináltuk. Előtte megbeszéltük de nem egymás előtt csináltuk. Utána elmesélte nekem, hogy milyen volt.

2016. nov. 27. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!