Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 es hölgyek kevesebbet masztiztok már mint 20 évesen?
Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 21:57
2/6 anonim válasza:
20 évesen nem csináltam annyiszor, mint így 39 évesen.
3/6 RRR válasza:
2!
vajon hány privit kapsz pillanatokon belül?:XD
4/6 anonim válasza:
Igen,sokkal kevesebbet masztizok 40 évesen,mert már nagyon idős vagyok.
20 évesen kislány ként többet masztiztam mert sokkal több volt rá az igényem mint most vén szatyor ként. 🤣
5/6 anonim válasza:
4es 40 évesként miért lennél vén szatyor?
6/6 anonim válasza:
Összehasonlíthatatlanul többet :)) És mindent sokkal jobban élvezek. Huszonévesen azt hittem, hogy csak városi legenda, hogy 40 körül még intenzívebb minden érzés és vágy. Hát nem az :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!