Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti milyen gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti milyen gyakran masztiztok?

Figyelt kérdés
2016. szept. 20. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Változó. Van hogy 3-4 napig nem csinálom, meg olyan is, amikor egy héten keresztül napi kétszer. De amúgy a naponta vagy kétnaponta egyszeri alkalom az optimális számomra.
2016. szept. 20. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, azt azért még hozzátenném, hogy nálam a masztizás nem annyiból áll, hogy rámarkolva minél gyorsabban elélveztetem magam. Fél óránál sosem tart rövidebb ideig, de általában olyan 45 percig szoktam csinálni, de van amikor átlépem az egy órát is. Egyszer csináltam vagy 3 óráig, de az már nem volt annyira kellemes, utána fájtak is a golyóim. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy szünet nélkül egyhuzamban 45 percig csinálom, több kisebb szünetet is beiktatok, elhúzom ameddig csak jól esik.

22/F

2016. szept. 20. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát én kb 11 éves koromban (most plusz 5 év) kezzdtem és most kb heti 2-5 alkalom

Sajna még senki nem vette el a szüzességemet

2016. szept. 20. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Napi 1-2. Szabi alatt akkár napi 5 is

39f

2016. szept. 20. 15:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Naponta játszom magammal, de hetente csak 1x megyek el.
2016. szept. 20. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Általában 1-2 naponta rántok rá. És maga a maszti 10-50 perc szokott lenni, mikor mennyi időm és kedvem van:D

19F

2016. szept. 20. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!