Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti milyen gyakran masztiztok?
Előző vagyok, azt azért még hozzátenném, hogy nálam a masztizás nem annyiból áll, hogy rámarkolva minél gyorsabban elélveztetem magam. Fél óránál sosem tart rövidebb ideig, de általában olyan 45 percig szoktam csinálni, de van amikor átlépem az egy órát is. Egyszer csináltam vagy 3 óráig, de az már nem volt annyira kellemes, utána fájtak is a golyóim. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy szünet nélkül egyhuzamban 45 percig csinálom, több kisebb szünetet is beiktatok, elhúzom ameddig csak jól esik.
22/F
Hát én kb 11 éves koromban (most plusz 5 év) kezzdtem és most kb heti 2-5 alkalom
Sajna még senki nem vette el a szüzességemet
Napi 1-2. Szabi alatt akkár napi 5 is
39f
Általában 1-2 naponta rántok rá. És maga a maszti 10-50 perc szokott lenni, mikor mennyi időm és kedvem van:D
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!