Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány buli után felhív magához, de aztán nem csinálunk semmit, az mitől lehet?
Figyelt kérdés
Akkor minek hívott fel? miért nem lett volna egyszerűbb ha csak elköszönünk?
Vagy félt hazamenni és inkább ezt bevállalta, hogy cik helyzet lesz?
Szerintetek érdemes felhívnom? :D
2016. okt. 9. 17:11
1/7 anonim válasza:
lehet egy kicsit megijedt valamitől.
ha már felhivott magához, szerintem mindenképp probálkozz.
2/7 anonim válasza:
A lányok furák. Volt olyan barátnőm akivel egy koncerten jöttünk össze és hazafele megkért hogy aludhasson nálam. Együtt aludtunk, nem történt semmi, jó éjt puszin kívül. A következő randi meg már elég lendületes volt
3/7 anonim válasza:
Szexmentes fogadós :"DDDD szerintem csak haver vagy neki, de aztán kitudja, az ő fejébe nem látunk bele.
4/7 anonim válasza:
Lehet csak felkapcsolta a villanyt :D
5/7 anonim válasza:
Mint a téma szakértője bedobnék egy megoldást, amire férfiember általában nem gondol: lehet hogy piros betűs napjai vannak.
6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg. Felkapcsolta a villanyt én levetkőztem kisgatyára...
Lehet várni kellett volna amíg befekszünk sötétben xdddd
2016. okt. 9. 22:49
7/7 anonim válasza:
Meggondolta magát.
Nőknél gyakran megesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!