Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet "észrevétlenül" felizgatni egy pasit?
Figyelt kérdés
Tehát hogy nem konkrét dolgokat teszek, mondjuk egy pillantás, egy érintés, egy mozdulat, vagy egy mondat. Akár nyilvánosságban. Hogyan lehet így beindítani egy pasit?2016. okt. 9. 16:10
11/16 anonim válasza:
Ha a barátod, akkor tudnod kéne hogyan izgasd fel. Egy irodában mondjuk... könyökölj az asztalára és told ki a popsit. Keress valamit a földön amit felvehetsz. Ha ilyet nem találsz akkor gondoskodj róla, hogy essen le valami. De ezek nem észrevehetetlen dolgok. Egyáltalán hogy lehet valakit észrevétlenül felizgatni? Attól izgul fel, hogy észrevesz valamit ami szexi...
12/16 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést, lehet rosszul fogalmaztam, de nem kell rögtön belekötni..:) Köszönöm azoknak akik normális választ adtak! :)
2016. okt. 9. 17:01
13/16 anonim válasza:
Ehhez ismerni kell a pasit, hogy mire izgul... Ha a barátod, akkor tényleg illene ismerned ennyire elvileg. Azt nem értem, hogyha kettesben vagytok, zárt helyiségben, akkor miért kell óvatoskodva?
Én idegen pasikat, emberek között is fel tudok izgatni. Elég, ha minden porcikádból árad a szexualitás, még úgy se kell öltözködni vagy viselkedni/beszélni hozzá. Legyél magabiztos, tudd, hogy mire vágysz, mit akarsz, vaknak kell lenni hozzá, hogy ne vegye észre, főleg a barátod, ismétlem. Nincs erre egy konkrét recept szerintem, esetleg amiket írtak, bár az könnyen szemet szúrhat másoknak is.
14/16 anonim válasza:
A barátod véletlenül nem 25 éves? :)
15/16 A kérdező kommentje:
nem :)
2016. okt. 9. 20:33
16/16 anonim válasza:
A lábból ki-becsúsztatni a cipőt vagy a papucsot; a lábbal finoman a hapsihoz érni. Szemmel lefele nézni, vagy épp pont oda. Kacéran nézni, kicsit mosolyogni. Halkan, de artikulálva beszélni, vagy kissé kétértelműen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!