Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy fiut észrevét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy fiut észrevétlenül úgy felizgatni, hogy ne bírjon magával?

Figyelt kérdés
úgy értem hogy ö ne tudja hogy direkt csinálom amit csinálok.. de neki mégis jo legyen. vagyis ilyen trükk féleségeket várok :) pls normális válaszokat.
2012. febr. 20. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mély dekoltázs, rövid szoknya, mondd neki, hogy elfelejtettél bugyit felvenni, hasonlók...
2012. febr. 20. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Járkálj előtte szexisen, nézz rá szexisen, beszélj buja hangon... "véletlenül" érj hozzá (akár ott lent) utalj burkoltan a dolgokra!
2012. febr. 20. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
húúúú.... egyszer egy rendezvényen voltam, mikor megláttam egy gyönyörú nőt miniszoknyában, azt hittem ott helyben "megtámadom" :P
2012. febr. 20. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

pl vagytok egy buliban, és látod hogy figyel, táncolj úgy mint egy ribanc :D garantált lesz a merevedés.

amúgy nekem is majdnem sikerült megmerevednem egy csajra hétvégén, és le is írtam neki, de választ nem kaptam XD

2012. febr. 20. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

1. Mini szoknya/Szűk "p*csanaci"

2. Mély dekoltázs

Menj el előtte, nézz rá sz*xin és mosojogj. Aztán "véletlenül" ejts le valamit, hajolj le érte, persze úgy hogy ezt ő lássa. ÉS riszáld azt a jó kis segg*d :D

2012. febr. 20. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:
93%

mély dekoltázs, magassarkú cipő, miniszoknya, alatta 2 számmal kisebb bugyi, ami ráfeszül a résedre.. ejts el valamit, majd guggolj le érte, hogy belásson a szoknyád alá... nincs olyan egészséges fiú, akinél ez ne lenne "csatt"... utána legyél vele, ne engedd ki wc-re, mert nem pisilni akar majd kimenni.

(nekem hasonlókat többször megtett egy régi barátnőm, társaságban, szívatásként... utána órákig nem tudtunk kettesbe lenni... jobban szenvedtem, mintha kínzókamrában nyúztak volna.)

2012. febr. 20. 15:52
 7/7 anonim válasza:
nyulj ugy magadhoz erotikusan
2012. márc. 1. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!