Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy fiut észrevétlenül úgy felizgatni, hogy ne bírjon magával?
pl vagytok egy buliban, és látod hogy figyel, táncolj úgy mint egy ribanc :D garantált lesz a merevedés.
amúgy nekem is majdnem sikerült megmerevednem egy csajra hétvégén, és le is írtam neki, de választ nem kaptam XD
1. Mini szoknya/Szűk "p*csanaci"
2. Mély dekoltázs
Menj el előtte, nézz rá sz*xin és mosojogj. Aztán "véletlenül" ejts le valamit, hajolj le érte, persze úgy hogy ezt ő lássa. ÉS riszáld azt a jó kis segg*d :D
mély dekoltázs, magassarkú cipő, miniszoknya, alatta 2 számmal kisebb bugyi, ami ráfeszül a résedre.. ejts el valamit, majd guggolj le érte, hogy belásson a szoknyád alá... nincs olyan egészséges fiú, akinél ez ne lenne "csatt"... utána legyél vele, ne engedd ki wc-re, mert nem pisilni akar majd kimenni.
(nekem hasonlókat többször megtett egy régi barátnőm, társaságban, szívatásként... utána órákig nem tudtunk kettesbe lenni... jobban szenvedtem, mintha kínzókamrában nyúztak volna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!