Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek, ti mekkora műszerszámot (egyéb segédeszközt) használtok?
Ha van párotok, az ö intim méreténél nagyobbat vagy kisebbet, netán kb. ugyanakkorát?
De őszintén!
Légyszi, vastagságát és a hosszát is írjátok le. (utóbbinál az a lényeges adat, amit fel is használtok ebből a hosszból)
23l
25-35 centisek? :-o Nyilvánosan és privátban is kaptam ilyen méreteket. Hűha!
Megkérdezhetném, ezeket a méreteket ki is használjátok vagy csak a vizuális élvezet miatt választottátok?
Aki ekkorát használ, az igazi férfival szereti egyáltalán a szexet?
Ami még mindig érdekelne, ha nagyobbat használ valaki, akkor párjának a kisebb méretét ugyanúgy élvezi?
(9-est is ez érdekli, ahogy olvasom. 11-es köszi, ez némileg válasz a kérdésre)
Bocsika, de számtalan kérdés merült fel bennem. Ahogy írtok, egyre több.
12-es! Nagyon sajnálom a helyzeteteket! Orvoshoz nem fordultatok segítségért, úgy tudom megtudják szűkíteni, vagy nem?
Csak nézek, és lepkézek. Legközelebb, ha véletlen találkozok egy nővel a sajátomat (15x4cm) elő sem veszem. Csak megyek a fiókjához.
De azért jó tudni ezeket, így már biztosabb vagyok benne, hogy nagyon fontos a méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!