Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 36 éves szűz nő. Hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 éves szűz nő. Hogyan tovább? Most mindent le kell zongorázni az elejétől? Mire figyeljek?

Figyelt kérdés

Összejöttem nem régen a kolléganőmmel, pár hete hete kb. és kisült, hogy 36 évesen elvileg szűz. Gondolhatjátok, hogy lefagytam, mindenre számítottam, csak erre nem. Átlagos külsejű hölgy, szerintem nem csúnya, csak elég szerény és zárkózott, tipikus karrierista.

Beszélgettünk erről a témáról, úgy azért nem teljesen szűz, orális szex volt már az előző párjaival is, de mind megunták és szakítottak vele, mielőtt a teljes aktusra sort kerül volna. Biztos, hogy szűz, láttam megvan a hártyája és olyan szűk mint a fene, ujjazás egy ujjal is fáj neki, az meg így elég irreális, hogy plaztikáztatta volna.

Na már most nekem ezzel az egésszel csak annyi bajom van, hogy nem tini vagyok már és az én koromban a párommal már csak egy jó kiadós szeretkezésre vágyom, nem pusztán "pepecselésre" (én 39 éves vagyok). Mindig odafigyeltem a barátnőimre az ágyban, tudok gyengéd és odafigyelő lenni ha kell, de egy olyan nőnél, akinek még senki sem hatolt be, néha még ez is kevés. Ez a pasira is nem kis felelősséget ró. Tudom, ugyan szűz nővel még nem voltam, de olyannal igen, akinek voltak gondjai a behatolással és ott is beletelt hónapokba, mire megoldottuk. Persze azzal a hölgyeménnyel sem lehetett egy kiadósat szexelni, de szerettem úgyhogy nem érdekelt. De most, hogy újra megint mindent az elejétől...csak petting egy darabig, aztán a behatolás is ki tudja mire jön össze, pláne egy rendes aktus.

Légyszi, aki kamunak titulálja a kérdésemet, ne válaszoljon rá! Köszönöm! Segítségért jöttem, hogy mit tegyek ebben a helyzetben.

2016. okt. 8. 18:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%

"Ha szereted, és tényleg szereted, akkor főleg kibírod.

Gondolom te valami tinipi*a vagy.

2016. okt. 9. 09:41
 12/25 A kérdező kommentje:
Csesszétek meg, minek jártok ide, ha egy értelmes választ nem kaptam 9 r.h.dt válaszból...Inkább menjetek verjétek ki ti, biztos vmi 40 éves szűz tökkelütöttek vagytok, akinek ez a legnagyobb öröme, h szétoffolhat egy kérdést. Javaslom előbb járjátok ki az általánost, mikor direkt oda is írtam, hogy ne válaszoljon aki nem tud. Sztem kiírok majd egy új kérdést, ha oda is írni mertek, kipenderítettlek innen titeket annyi szent.
2016. okt. 9. 11:23
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, a felesleges válaszokkal ne törődj, vagy nevess egyet rajtuk. :)

Mindig félve válaszolok ilyen kérdésekre, mert utána mindig kapom a privát üzeneteket, de most szeretnélek megnyugtatni. Nézd, én is 30 év feletti szűz nő vagyok, én még addig sem jutottam el, mint a jelenlegi párod (az okok a kérdés szempontjából nem relevánsak). Viszont azt érzem, hogy biztosan nem húznám sokáig azt a férfit, akivel meg tudnám tenni (van is most ilyen férfi a látókörömben). Persze óvatosnak kell lenni, de talán akkor is óvatosabb vagy, ha egy új pároddal először vagy együtt. Bízz jobban a párodban: ő megbízik benned, hogy lefeküdjön veled. Szerintem ilyen korban gyorsabban lehet előre haladni, mint tiniként, és jobban megbecsülünk minden egyes együtt töltött percet, nem gondolnám pepecselésnek.

Bízz a párodban. :)

2016. okt. 9. 12:13
 14/25 anonim ***** válasza:
74%
Köszi 13-as válaszoló :)
2016. okt. 9. 13:08
 15/25 anonim ***** válasza:
89%
Mármint én is pont ezt akartam válaszolni a kérdezőnek :)
2016. okt. 9. 13:31
 16/25 anonim ***** válasza:
92%
Ha ujjazásra is túl szűk akkor ott elég nagy gátlások vannak. Elvileg a szűzhártya az idő múlásával egyre gyengébb lesz és kevésbé fáj ha szakad, illetve magától is átszakadhat. Ha a csaj nem tud ellazulni akkor nem sokra fogsz vele menni és fárasztó lesz betörni. Mindenek előtt javaslok egy tabumentes naturális szóhasználatú beszélgetést szex témában. Logikával legyőzhetők a fóbiák egy része. Ha ez sem segít akkor vagy feláldozod magad és türelmes leszel vagy dobod.
2016. okt. 9. 15:06
 17/25 anonim ***** válasza:
20%
13-as A szüzességre nincs önigazolás aki tartogatja az hülye és az elvesztegetett időt már soha nem kapja vissza!
2016. okt. 9. 15:07
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 17-es, sehol nem állítottam, hogy mindenki maradjon élete végéig szűz, sőt! Ugyanúgy, ahogy én sem ítélek el senkit, ahogy éppen egyéjszakásból ugrik egy másik egyéjszakásba, a sokáig szüzeket sem kellene elítélni. Ettől nem több, de nem is kevesebb senki. Mindenki élje úgy az életét, ahogy neki tetszik, csakis saját magának tartozik elszámolással a végén úgyis. :) Tudom, hogy nálam miért alakult így, de ennek elmagyarázása nagyon nem tartozik most ehhez a kérdéshez. Csak arra szeretnék rávilágítani, hogy nem mindenki éli meg tragédiaként, hogy (még) szűz.
2016. okt. 9. 18:19
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
18-as megjegyzést a 13-asként írtam - így korrekt a válasz :)
2016. okt. 9. 18:21
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Bár én "csak" 23 éves koromig voltam szűz, de ma már az is furcsa. Nekem ideálisabb volt a bumm-bele módszer. Oké, hogy ujjazod párszor, orális szex stb. de szerintem felesleges vele várni hónapokat, először úgysem lesz leányálom. Igyon egy kicsit úgy kevésbé fáj. Aztán egyre jobb lesz. Annyira nem lehet gátlásos, ha tényleg engedte anno az orális szexet, ami szintén elég intim, sőt... Aztán pár hét alatt úgyis megjön a kedve, belejön és egyebek. Szerintem. Legyél vele tényleg gyengéd, bízzon benned stb. úgy könnyebb lesz.
2016. okt. 10. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!