Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves szűz nő. Hogyan tovább? Most mindent le kell zongorázni az elejétől? Mire figyeljek?
Összejöttem nem régen a kolléganőmmel, pár hete hete kb. és kisült, hogy 36 évesen elvileg szűz. Gondolhatjátok, hogy lefagytam, mindenre számítottam, csak erre nem. Átlagos külsejű hölgy, szerintem nem csúnya, csak elég szerény és zárkózott, tipikus karrierista.
Beszélgettünk erről a témáról, úgy azért nem teljesen szűz, orális szex volt már az előző párjaival is, de mind megunták és szakítottak vele, mielőtt a teljes aktusra sort kerül volna. Biztos, hogy szűz, láttam megvan a hártyája és olyan szűk mint a fene, ujjazás egy ujjal is fáj neki, az meg így elég irreális, hogy plaztikáztatta volna.
Na már most nekem ezzel az egésszel csak annyi bajom van, hogy nem tini vagyok már és az én koromban a párommal már csak egy jó kiadós szeretkezésre vágyom, nem pusztán "pepecselésre" (én 39 éves vagyok). Mindig odafigyeltem a barátnőimre az ágyban, tudok gyengéd és odafigyelő lenni ha kell, de egy olyan nőnél, akinek még senki sem hatolt be, néha még ez is kevés. Ez a pasira is nem kis felelősséget ró. Tudom, ugyan szűz nővel még nem voltam, de olyannal igen, akinek voltak gondjai a behatolással és ott is beletelt hónapokba, mire megoldottuk. Persze azzal a hölgyeménnyel sem lehetett egy kiadósat szexelni, de szerettem úgyhogy nem érdekelt. De most, hogy újra megint mindent az elejétől...csak petting egy darabig, aztán a behatolás is ki tudja mire jön össze, pláne egy rendes aktus.
Légyszi, aki kamunak titulálja a kérdésemet, ne válaszoljon rá! Köszönöm! Segítségért jöttem, hogy mit tegyek ebben a helyzetben.
"Ha szereted, és tényleg szereted, akkor főleg kibírod.
Gondolom te valami tinipi*a vagy.
Kedves Kérdező, a felesleges válaszokkal ne törődj, vagy nevess egyet rajtuk. :)
Mindig félve válaszolok ilyen kérdésekre, mert utána mindig kapom a privát üzeneteket, de most szeretnélek megnyugtatni. Nézd, én is 30 év feletti szűz nő vagyok, én még addig sem jutottam el, mint a jelenlegi párod (az okok a kérdés szempontjából nem relevánsak). Viszont azt érzem, hogy biztosan nem húznám sokáig azt a férfit, akivel meg tudnám tenni (van is most ilyen férfi a látókörömben). Persze óvatosnak kell lenni, de talán akkor is óvatosabb vagy, ha egy új pároddal először vagy együtt. Bízz jobban a párodban: ő megbízik benned, hogy lefeküdjön veled. Szerintem ilyen korban gyorsabban lehet előre haladni, mint tiniként, és jobban megbecsülünk minden egyes együtt töltött percet, nem gondolnám pepecselésnek.
Bízz a párodban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!