Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok popsira élvezés izgató nektek, szeretitek? Hova szeretitek kapni még?
Figyelt kérdés
Írjátok az életkorotokat is.2016. okt. 7. 11:12
2/10 anonim válasza:
szemembe fülembe
hányévesek vagytok
5/10 anonim válasza:
Igen ;) mellre meg punciba. 22 L
7/10 anonim válasza:
Szájba, popsiba, rá nem...nem szeretek takarítani után. 25/l
8/10 Alighanem19 válasza:
Én is inkább valamelyik lyukamba szeretem a spriccet, maximum a puncimra vagy a hasamra.
9/10 anonim válasza:
Nem! Belém! A punciba a legfincsibb! Kívülre csak a filmekben szoktak élvezni. Nem életszerű!
10/10 anonim válasza:
Izgató főleg ha bőrnadrág vagy harisnya van rajtam és az utcán csak úgy ráélvez utána pedig sétálunk tovább! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!