Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostik es a konnyen kaphato lanyok miert kapnak duhrohamot ha?

En nem vagyok monogam. A qrva aki penzt kap szexert. Az is egy foglalkozas ami szellemileg nem konnyu. Konnyunek tunhet de nem az es veszelyes is. Azert mert a tarsadalom altal nem elfogadott nem kell itelkezni. Ismerek prostit. Keres evi 20millat pedig havi 1-2hetet dolgozik. Csinalja 3 evig es megvan az elete.
En szoktam harmasban szexelni vagy swingerezni gondolom neked en egy qrva vagyok. Pedig ez csak elvezet es nyitottsag. En nem kapok duhrohamot ha ezt mondod ram, pont nem erdekel. Nem szoktam hangoztatni a szexualis eletmet. Arccal nem is vallalnam fel itt.
23N

Neked sem esne jól, ha azt mondanák, paraszt vagy!
Pedig az vagy!

4es vaguok. Brian Kinney a Fiuk a klubbol sorozatbol valahogy ugy fogalmazott hogy amig a farok ami a szamban van nem a tied addig semmi kozod hozza.
5. Pacsi.

Amugy a qrva szo olyan mint az angolban a fucking.
Minden qrva szoba ha qrvara akarod akkor qrvara bele tudod tenni a qrva szot minden egyes qrva szo melle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!