Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostik es a konnyen kaphato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostik es a konnyen kaphato lanyok miert kapnak duhrohamot ha?

Figyelt kérdés
ha valaki lecurvaza oket, nem ertem miert lesznek idegesek hisz azok nem?

2016. okt. 7. 08:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
Ne is mondd. Amikor legutóbb voltam prostinál tavaly, akkor kétszer is úgy hivatkoztam az aktusunkra, hogy "dugunk" és "baszunk", erre ott mondogatta hogy ő bizony szeretkezik, úgyhogy kéri én is hívjam így a dolgot.
2016. okt. 7. 08:34
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
illúzióvilág :)
2016. okt. 7. 08:37
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Egy ku.rva sosem ismeri be hogy egy ku.rva.
2016. okt. 7. 08:55
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

En nem vagyok monogam. A qrva aki penzt kap szexert. Az is egy foglalkozas ami szellemileg nem konnyu. Konnyunek tunhet de nem az es veszelyes is. Azert mert a tarsadalom altal nem elfogadott nem kell itelkezni. Ismerek prostit. Keres evi 20millat pedig havi 1-2hetet dolgozik. Csinalja 3 evig es megvan az elete.

En szoktam harmasban szexelni vagy swingerezni gondolom neked en egy qrva vagyok. Pedig ez csak elvezet es nyitottsag. En nem kapok duhrohamot ha ezt mondod ram, pont nem erdekel. Nem szoktam hangoztatni a szexualis eletmet. Arccal nem is vallalnam fel itt.

23N

2016. okt. 7. 08:57
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

Neked sem esne jól, ha azt mondanák, paraszt vagy!

Pedig az vagy!

2016. okt. 7. 09:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

4es vaguok. Brian Kinney a Fiuk a klubbol sorozatbol valahogy ugy fogalmazott hogy amig a farok ami a szamban van nem a tied addig semmi kozod hozza.

5. Pacsi.

2016. okt. 7. 09:12
 7/12 mantis religiosa ***** válasza:
Ez roppant érdekes. Ha tolvajnak nevezel valakit, akiről mindenki tudja, hogy lopott, az is ugyanúgy fel van háborodva, rosszabb esetben perrel is fenyegetőzik. Általában az a legfinnyásabb a becsületére, aki igen csak hiján van belőle. A sort még lehetne folytatni. Ilyen korban élünk, tudomásul kell venni.
2016. okt. 7. 09:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert a magyar nyelvben a qva szó erősen pekoratív, ők pedig nem a szó tárgyi tartalma, hanem a pekoratív megbélyegzés ellen tiltakoznak.
2016. okt. 7. 10:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Ezt lehetne ragozni, de akkor nagyon messze mennénk, és kimoderálnák, mert nem szeretjük nevén nevezni a dolgokat. Pedig azok attól még azok maradnak.
2016. okt. 7. 10:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Amugy a qrva szo olyan mint az angolban a fucking.

Minden qrva szoba ha qrvara akarod akkor qrvara bele tudod tenni a qrva szot minden egyes qrva szo melle.

2016. okt. 7. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!