Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostik tényleg szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostik tényleg szeretik flegmán alázni az ügyfeleiket, amiért ilyen megoldásra kényszerültek? Én még nem jártam egynél sem (és nem is tervezem! ) ezért kíváncsi vagyok erre.

Figyelt kérdés
2016. aug. 25. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség! Akkor nem mennének hozzájuk a pasik. És nem lennének visszajáró törzsvendégek sem. És akkor elmehetnének dolgozni.

Kedvesek, udvariasak, aranyosak!

De ha kimondottan egy szado-mazó együttlétet szeretnél, akkor olyan hölgyet kell választanod és megkapod töle amire vágysz!

2016. aug. 25. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan prostik is akik szeretik a szado-mazot de persze extrát kérnek érte!

De a nagy része kedves,bnő feeling....

2016. aug. 25. 17:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor ha az ügyfél külön kéri erre.. Egyébként nem ;) 22 L
2016. aug. 25. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

pontosan ahogy az előttem szólók írták..

dehogyis alazzák.. hogy lene akkor tartós bevételük???

a net korában órák alatt kiderülne milyen is az illető. ma már fórumok vannak erről, ahol a tagok nyilvánosan vagy privátban osztják meg a tapasztalatukat.

2016. aug. 25. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

egyátalán, ilyen ökörség hogy fordult meg a fejedben?

a prostik szolgáltató szektor, a vendégek alázása kéretlenül szakmai öngyilkossággal egyenlő.

fura elképzeléseid vannak a prostikról.

ez nem más mint egy olyan szolgáltatás ahol pénzért szexet kap az ember. normális esetben. a hozzá kapcsolódó bűnözést most ne keverjük bele.

2016. aug. 25. 17:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én tapasztalatom szerint két fajta van.

1) Unja már vagy nem vagy szimpi: minél hamarabb menj el és lépj le, lehetőleg beszélgetni akarás nélkül

2) Szimpi vagy neki és normális: hogy bánj vele nőként, beszélgess vele, vagy akár dugd meg rendesen és kielégüljön a farkadon.

2016. aug. 25. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztam már ilyen buta kezdö kis qrvával. Annak ellenére, hogy nagyon jol nézett ki nem vitte sokra ezzel a stilussal.
2016. aug. 25. 19:53
 8/8 anonim ***** válasza:
78%
Manapság a csajok nagy része elmegy ku*nak. A piac telített, nagy a konkurencia igy ezt egyszerűen nem engedhetik meg maguknak.
2016. aug. 25. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!