Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom imádja az orális szexet miközben menstruálok? Lehet ettől valami bajom?
Figyelt kérdés
Mármint ő csinálja tampon meg minden nélkül ....szerintem gusztustalan de ha őt boldoggá teszi ám legyen 😄2016. okt. 6. 18:47
1/9 A kérdező kommentje:
23/L
2016. okt. 6. 18:50
2/9 anonim válasza:
Fúj, hát ez tényleg kib ott undorîtó. Nagy gratula mindkettőtöknek. Betyárkörtét is szokott majszolgatni? (seggszőrödre csimbókosodott kakadarabok)
3/9 A kérdező kommentje:
Haha.... 😀😀😀😀Nem azt nem de majd felvetem neki, ja de olyanom nincs sorry
2016. okt. 6. 18:57
4/9 anonim válasza:
De irigyellek... :D
Nem hinném, hogy bármi bajod lenne tőle...
5/9 anonim válasza:
Nem lesz ettől semmi bajod de a párodnak jó erős gyomra van 22 L
7/9 anonim válasza:
Kétszer elolvastam hogy tényleg magad miatt aggódsz?
Szerintem is undoritó.
8/9 A kérdező kommentje:
Amikor először előhozakodott ezzel azt hittem viccel, aztán mondtam neki hogy ez enyhén szólva kissé durva.... De neki ez a heppje, fogalmam sincs mit élvez ezen de ha egyszer ezzel tudom boldoggá tenni ....igazából engem nem zavar ha neki ez annyira fontos
2016. okt. 6. 20:00
9/9 anonim válasza:
Pont ugyanannyira lehet belőle bajod, mint bármilyen szexuális érintkezéstől ilyenkor: a szokásosnál nagyobb a fertőzésveszély, ha hajlamos vagy az ilyesmire, akkor könnyebben kapsz el bármi bacit ilyenkor.
A párod egészségéért is aggódnék a helyedben, mivel messze nem higénikus a dolog, ezért ő is elkaphat ezt-azt, aztán tőle meg visszajut hozzád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!