Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tud elélvezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud elélvezni a barátom?

Figyelt kérdés
Vagy nagyon hamar elélvez (még előttem) vagy később ha sokáig húzzuk már nem tud. Miért lehet ez?
2016. okt. 6. 14:54
 1/9 ókútyafáját ***** válasza:
Be kell hangolni. ;)
2016. okt. 6. 15:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez nem olyan kérdés, amit itt meg lehetne válaszolni. Számos oka lehet, és leginkább ő maga kellene a válaszadáshoz.
2016. okt. 6. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Túl sokáig húzod neki.. Vagy lehet hogy ki akad az ingerküszöbe és ezért nem tud elélvezni. :) nyugi nincs vele probléma csak annyira érzékeny hogy bizonyos idő után már nem tud elélvezni. Pl ha nekem csinálni orgazmus kontrollt a párom és sokáig húzza akkor olyan szinten be durran hogy akármit csinál már nem birok elélvezni.. Meg kell találnotok azt a határt amikor még eltud élvezni. 22 L
2016. okt. 6. 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt, és hány évesek vagytok?

Önmagadnak is ellentmondasz a kérdésben meg a leírásban.

Ezek szerint akkor mégiscsak el tud élvezni a pasid, csak neked kevés az az idő, hogy te is elélvezz. Az meg hogy ha nagyon sokáig húzzátok, utána nehezen megy el, szerintem normális. Nem tud a végtelenségig felállni a bráner.

2016. okt. 6. 15:12
 5/9 A kérdező kommentje:
én 24 ő 30. összeszokott pár vagyunk. Ha nem egyértelmű akkor az lenne a kérdés hogy miért nem élvez el a barátom ha sokáig tart a szex (amit ő is élvez)?
2016. okt. 6. 15:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Na várjunk csak, most kezdem összerakni...

Jól értem, hogy itt arról van szó, hogy egyszer elélvez (neked hamar), utána pedig még folytatjátok, és másodjára már nem élvez el?

Mert ha így van, ez egyáltalán nem szokatlan... nem minden pasi többlövetű, de még ha az is, akkor is előfordul, hogy másodjára (harmadjára) már nem tud elélvezni.

2016. okt. 6. 15:22
 7/9 A kérdező kommentje:
nem erről van szó
2016. okt. 6. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Akkor passz. (Illetve lehet, hogy előtte már kiveri magának, hogy tovább bírja, csak te nem tudsz róla.)
2016. okt. 6. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem ő rosszul csinálja az elhúzást. Vannak rossz módszerek, amikor pl öreganyádra gondolsz és elmegy a kedved a szextől. Meg kell tanulni kontrollálni magad, de ha átesel a ló másik oldalára akkor onnan nehéz vissza jönni.

Velem is megesett múlt héten, hogy habár nagyon nagyon kanos voltam (robbantam), elkezdtünk szexelni és valami teljesen hülyeségre gondoltam ami nagyon felidegesített és a végén elpuhultam és akárhogy próbáltam nem tudtam elsülni, de már nem is akartam, vártam, hogy járjon le.

Azt kell elérni, hogy a vágy meglegyen, de 90%nál ne menjen feljebb, az az élvezeti pont amikor már közel van az ember, tök jól esik, de még tudja kontrollálni magát. Ha akörül tudjátok tartani, akkor bírja majd.

(azért nehéz, mert lehet te csinálsz valami tök jó érző dolgot amitől robban)

2016. okt. 6. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!