Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud elélvezni a barátom?
Mióta vagytok együtt, és hány évesek vagytok?
Önmagadnak is ellentmondasz a kérdésben meg a leírásban.
Ezek szerint akkor mégiscsak el tud élvezni a pasid, csak neked kevés az az idő, hogy te is elélvezz. Az meg hogy ha nagyon sokáig húzzátok, utána nehezen megy el, szerintem normális. Nem tud a végtelenségig felállni a bráner.
Na várjunk csak, most kezdem összerakni...
Jól értem, hogy itt arról van szó, hogy egyszer elélvez (neked hamar), utána pedig még folytatjátok, és másodjára már nem élvez el?
Mert ha így van, ez egyáltalán nem szokatlan... nem minden pasi többlövetű, de még ha az is, akkor is előfordul, hogy másodjára (harmadjára) már nem tud elélvezni.
szerintem ő rosszul csinálja az elhúzást. Vannak rossz módszerek, amikor pl öreganyádra gondolsz és elmegy a kedved a szextől. Meg kell tanulni kontrollálni magad, de ha átesel a ló másik oldalára akkor onnan nehéz vissza jönni.
Velem is megesett múlt héten, hogy habár nagyon nagyon kanos voltam (robbantam), elkezdtünk szexelni és valami teljesen hülyeségre gondoltam ami nagyon felidegesített és a végén elpuhultam és akárhogy próbáltam nem tudtam elsülni, de már nem is akartam, vártam, hogy járjon le.
Azt kell elérni, hogy a vágy meglegyen, de 90%nál ne menjen feljebb, az az élvezeti pont amikor már közel van az ember, tök jól esik, de még tudja kontrollálni magát. Ha akörül tudjátok tartani, akkor bírja majd.
(azért nehéz, mert lehet te csinálsz valami tök jó érző dolgot amitől robban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!