Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolat, a barátom nem tud elélvezni semmitől. Hogy hozzam fel neki a témát, hogy ne bántsam meg?
Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy nem rég óta kapcsolatban vagyok egy 22 éves sráccal, szeretjük egymást, tényleg minden nagyon szuper, egyet leszámítva: az eddigi együttléteink során egyszer sem tudott elélvezni.
Előttem sok nővel volt együtt(kb 30),és elmondása szerint egyszer sem élvezett el a gumi miatt,mert őt az zavarja.
Mi gumi nélkül csináltuk, és hiába kényeztettem orálisan is rengetegszer, egyszerűen nem megy. Pedig látom rajta,hogy élvezi. Engem nagyon bánt a dolog, mert azt szeretném,hogy neki is nagyon jó legyen, viszont nem tudom,hogyan hozhatnám fel neki ezt a témát,anélkül hogy megsérteném.
Szia!
Köszi a választ! Igazad van, de ahogy említettem, még elég friss a kapcsolat, és nem tudom,hogy hogyan reagálna ha előállnék ezzel a kérdéssel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!