Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami nem stimmel, csak a rib@anca vagyok?
Figyelt kérdés
KORT NEM VÉLETLENÜL NEM ÍROK!!! Van egy barátom. Ott volt mellettem az első szakításom után végig. Támogatott meg minden. Aztán egyszer egy órán a fülembe súgta hogy "nagyon bejön amikor cica naciban vagy" Elvörösödtem meg mint a hülye vigyorogtam. Elkezdte simogatni a combom. Bele mentem a játékba és hát én is beindultam... (ezen az órán leghátul úgy hogy senki nincs a közelben ülünk) Hát a vége az lett hogy a kezembe élvezett az óra folyamán. Ezt kétszer- háromszor megcsináltuk addig amíg rá nem jött a tanár :D. A vége az lett hogy elég erősen figyel minket. Mivel messze lakunk egymástól és elég sok delutáni elfoglaltságunk van sulin kívül nem volt sosem semmi. Ma reggel nem volt első óránk így elmentünk egy elhagyatott házhoz. Elkezdte csókolgatni a nyakam aztán váltogatva vertem/szoptam őt. Még együtt mentünk vissza a sulihoz. Egész nap elkerült. Nem szólt hozzám. Amikor indultam még megölelt (mint mindig amikor megyek haza) Nem rég írtam neki hogy jó volt-e meg minden. Ismerem, ha nem megmondta volna. Egy szavakban válaszolt hogy "igen." "Tetszett" "Jó volt" "szeretem a szád" Ennyi. Nem tudom mit csináljak. És egyre jobban be is jön. Valaki aki volt/van hasonló helyzetben tanács? (igen, az osztálytáram és nem,nem tudd erről egy barátunk sem)2016. okt. 5. 17:01
11/11 anonim válasza:
Szerintem fél, hogy túlságosan belézúgsz. Ne nyaggasd túl sokat, de tartsd vele a kapcsolatot, maradjatok jó barátok, aztán egy idő múlva majd vissza lehet térni a témára ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!